Almanya'da mazot zaten normalde %7 nebati yağlı biyodizel. Fakat devlet 2013 den itibaren desteğini çekmeye başladı. Zaten Ukrayna savaşı yüzünden ayçiçeği yağının fiyatını da biliyor olmalısınız ?
Şu anda sadece iki şirket ekstra olarak saf mazot da sunuyor. Almanya'da aslında saf mazotun fiyatı ise daha fazla..
Finden Sie blitzschnell die günstigste Möglichkeit zum Tanken in Ihrer Nähe. Diese App zeigt die aktuellen Spritpreise von über 60.000 Tankstellen in Deutschland, Österreich, Luxemburg, Frankreich, Italien, Portugal und Spanien an. Die Spritpreise werden uns größtenteils von den jeweiligen...
apps.apple.com
Almanya,
Fransa,
İtalya,
Luksemburg,
Avusturya,
Portekiz ve
İspanya olmak üzere 7 ülke için istasyon bazlı yakıt fiyatlarına ulaşabilirsiniz.
... İki uygulamada da ücretlerde bazen ufak oynamalar olabilir denmekte..
merhaba.
1. yatak işleri bitti
2.elektrik işleri bitti ( inverter 2000 tam sinüs)
3.ninkasi 52 lt buz yapıcı dolap aktif hale getirildi.
4.taban için kalın plastik kaplandı.
5. sygıc yüklendi. sarı yelek alındı )
6. yatak altına 4 adet plastik kasa alındı.
7. wc el feneri branda çadır masa sandalye siparişi verildi.
aklıma gelen bunlar...
Günaydın. İşlerin yoğunluğu sebebi ile fazla siteye giremedim . bayramın 3-4 günü Bulgaristan üzeri Belgrad a kadar gitmeyi planlıyorum orada 1-2 güm kalıp Venedik ile gerçek turuma başlamak istiyorum. acaba tek seferde 1000 km gidebilir miyim. teşekkürler.
Ben sabah 5 gibi yola çıkarak Istanbul'dan Belgrad'a rahat gitmiştim. Yalnız Kapıkule'de beklememiştim, kuyruk vs yoktu. Transporter türü araçlarda kısmen dik oturduğunuz için ayaklar yorulmuyor, durmadan uzun süre gidebiliyorsunuz.
Caravelle ile Belgrad-İstanbul yapmıştım. 1000 km rahat gidiliyor. Bayram nedeni ile sınır geçişlerinde bekleme süreleri çok uzamaz umarım. Camp Dunav'da konaklamıştık.
.
Belgrad'da burada kalabilirsiniz. (~3,5 € kart ile ödeniyor)
Tuna'nın kolunun üzerindeki eğlence ve spor adasında bir park yeri. Gece gayet sakin oluyor. Hafta sonunu bilmiyorum.. Otobüs ile şehire inilebiliyormuş.. Park4night uygulamasından bakın.
... Bu güzergahta tek şöför 1000 km bence birkaç açıdan rizikolu.
Bir gece evvel kapağı Edirne'ye atsanız fena olmazdı..
Geziye çıkıyorsunuz ve çok güzel yerlerden geçerek yol yapacaksınız. Tek sürücü ile hiç bir şey göremeyeceğiniz ücretli yolda 1000km araç kullanmak yorucu ve keyifsiz olacaktır.
Geziye çıkıyorsunuz ve çok güzel yerlerden geçerek yol yapacaksınız. Tek sürücü ile hiç bir şey göremeyeceğiniz ücretli yolda 1000km araç kullanmak yorucu ve keyifsiz olacaktır.
aslında bilerek direk İtalya'dan başlamak istiyorum çünkü seneye sadece balkanlar yapmak gibi bir planım var. ilk 3-4 gün biraz yorucu olacak gibi gözüküyor