Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor.
Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor
Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor
Dikilide iki gün sahil kenarında belediye ceplerinde kaldım. Dikilide yeme içme fiyatları uygun,zabıta ve polisler karavancılara karşı gayet anlayışlı ve yardıma açık.Çandarlı,bademli,ayvalık ve cunda adasını motorla gezdim.Cunda da turizm mevsimi açılmamış ama sinekler mevsimi açmışİyi ki orada konaklamamışım
Ayvalık ördekleri çandarlı kalesi her gün 14.30-17.00 arası açıkmış.Ben gittiğimde kapalıydı şeytan sofrasından ayvalık cunda adasında lastiği patlamış bir motor ayvalık tabiat parkında gizli kalmış koylar
Burada gözüm kaldı ama çok da sinek vardı egenin şirin çay bahçelerinden,çandarlı da Şu an urlaya doğru gidiyorum.Biraz balık tutup denizde yuvarlanıcamYolda su ikmali yalnız çeşmeden devamı site izin verirse akşama
Bu gün seferihisar tarafını turladım.Adını pek duymadığım,özellikle milas,ali ağa gibi turistik olmayan ilçelerden diye aklımda kalmıştı.Ama hiç de öyle değilmiş.kaleiçi özel bir yer.