Canlı Canlı Ege

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,200
Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor.

Etiketler
park
Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor

Kazdağları milli parkına motosikletle almadılar.Ben de rotayı dikiliye çevirdim.Dün akşam sahilde belediye ceplerinden birinde kaldım.Şu an da çandarlıdayım,motosikletle geziyorum.Site yine fotoğraf yüklemeye izin vermiyor

Dikilide iki gün sahil kenarında belediye ceplerinde kaldım. Dikilide yeme içme fiyatları uygun,zabıta ve polisler karavancılara karşı gayet anlayışlı ve yardıma açık.Çandarlı,bademli,ayvalık ve cunda adasını motorla gezdim.Cunda da turizm mevsimi açılmamış ama sinekler mevsimi açmışİyi ki orada konaklamamışım

Burada gözüm kaldı ama çok da sinek vardı egenin şirin çay bahçelerinden,çandarlı da Şu an urlaya doğru gidiyorum.Biraz balık tutup denizde yuvarlanıcamYolda su ikmali yalnız çeşmeden devamı site izin verirse akşama

Çok güzel yerler.
İzmir'de yaşarken çok gittiğim yerler.
Hala çok seviyorum ve görüntülerinizi keyifle izliyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi