Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazın sürekli dalış için oralarda gezdiğim için bi kaç rota kayıtlı bende, özellikle çıkartma yapılan plaj çevresi küçük kemikli ve büyük kemikli burunları arası gezilebilir ve tabii ki şehitlikler
Ben bu haftasonu Cumartesi çanakkale'ye gidiyorum ancak baharın gelmesi ile tam haftasonunu geçirmek için uygun bir bölge. Tekrar hep beraber gidebiliriz.
Kamp olur, dalış yapılır, hem günübirlik geziler olur. Yarımadayı gezenbilir olarak kaplarız.
Buluşma noktası Eceabat arabalı vapur iskelesi olsun, ordan Kemikli burnu kumsallarına geçip kamp yapabiliriz sanırım, bölgede kamp kurma konusunda bir engel varmıydı?
Hadi bakalım Mert oralar senden sorulur nerede kalır nasıl bir aktivite (ufak çaplı off-road) yaparız sen belirlersin artık.İyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.
Kamp kurmak için izcilerin kamp alanı ayarlanabilir demişti Murat Can, aslında geç kalmadan program ortaya çıkarılsa çok iyi olacak diye düşünüyorum.
Deep' Alıntı:
Buluşma noktası Eceabat arabalı vapur iskelesi olsun, ordan Kemikli burnu kumsallarına geçip kamp yapabiliriz sanırım, bölgede kamp kurma konusunda bir engel varmıydı?