Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,509

erdenbay

Kamp III
Yer
Bursa
Ayağımdaki rahtasızlığın iyileşmesinden sonra, havanın da artık baharın müjedeleyicisi güneşli yüzünü göstermesi sonucu, hafta sonu ani bir hararla Haldun arkadaşımızla çevremizde yakın ve kısa bir gezi yönünden Trilyeye günlük bir gezi yaptık.

Bu gezimizi aslında , geçen hafta özel işleri dolayısıyla Bursa'da olan Oğuz Sevim ve Haldun"hiç" dostlarımızla beraber gerçekleştirmeyi düşünüyorduk. Fakat onların işlerinin biraz uzaması ve bir an önce İstanbula dönmeleri sebebiyle beraber gerçekleştiremedik.

Ayrıca bu iki tecrübeli karavancı dostumuzla (Oğuz ve Haldun beyle) hafta ortası İmaj karavanda güzel bir öğleden sonrasında tanışmaktan çok mutlu oldum. Gezi anıları ve karavanlar yönünden zevkli bir muhabbet yaptık.

Hafta sonları, Bursa'ya yakınlığı yönünden tercih edilen, Mudanya,,Burgaz ve Trilye güzergahı ,trafik yönünden çok yoğun olur.
Biz Haldun'la erkenden yola çıktığımızdan gidiş trafiğine pek yakalanmadık. Ama dönüşte trafik yoğundu. Hafta sonu karavancı dostlara bu gidiş güzergahını trafik yoğunluğundan dolayı pek tavsiye etmem.

Baharın ilk içimizi ısıtan güneşi ve deniz manzarasından kadraja yansıyanlar.

_MG_7982.jpg

_MG_7976.jpg

_MG_7985.jpg

_MG_7980.jpg

Etiketler

Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

paylaşım için teşekürler. iyi gezmeler.iki arac arasında bir mukayese istesem,genel mukayese gibi.kızmazsınız herhalde.selamlar.

Erden bey manzaranız çok güzel, keyifli gezileriniz ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
Ayağınız için geçmiş olsun. Araçların yerleşimi hem rüzgarı kesmiş, hemde manzara harici ortamla bağlantınızı güzel bloke etmiş :smiley:

freegraf' Alıntı:
paylaşım için teşekürler. iyi gezmeler.iki arac arasında bir mukayese istesem,genel mukayese gibi.kızmazsınız herhalde.selamlar.

İki karavan da camper türü olduğundan (10m3) ve karavan ekipmanları yönünden de birbirine benzediğinden eşdeğer araçlar. Benim camperimde duş kabini yok, tek fark orada.

Süpermiş.. :smiley:

Erden abi, çabuk iyileşmene sevindim. Alışabildiniz mi kampere? Sorun var mı yerleşim açısından falan? Tam olarak yerleşmemiz neredeyse 6 ayı bulmuştu bizim.. :smiley:

Ayağınızın iyileşmesine sevindim. Biz de sizlerle sohbet etmekten son derece mutlu olduk. Havaların ısınması ile turlar başladı. Mutluluk verici. Nice mutlu, sağlıklı gezilere...

orsaalabanda' Alıntı:
Süpermiş.. :smiley:

Erden abi, çabuk iyileşmene sevindim. Alışabildiniz mi kampere? Sorun var mı yerleşim açısından falan? Tam olarak yerleşmemiz neredeyse 6 ayı bulmuştu bizim.. :smiley:

Cem, teşekkür ederim, merhaba...
Aydın bey sağolsun , bütün titizliğiyle kararlaştırdığım temel eksikleri çalışır duruma getirdi.
(Yaşam aküm, redresör ve bağlantıları, 3 sistem buzdolabının bütün sistemlerinin çalışması ve bağlantıları, 50 lt yeni fiber temiz ve pis su deposu takıldı.)

Şu an bir problem gözükmüyor. Yerleştik sayılır. Gerçi daha gece yatarak kullanmadık ama her yönden hazırlandık.
Bundan sonraki ihtiyaçları, kullanım tarzımıza göre yaşayarak belirliyeceğim.

teos' Alıntı:
Ayağınızın iyileşmesine sevindim. Biz de sizlerle sohbet etmekten son derece mutlu olduk. Havaların ısınması ile turlar başladı. Mutluluk verici. Nice mutlu, sağlıklı gezilere...

Oğuz bey merhaba...
Size de sağlıklı mutlu geziler diliyorum...
Belli bir süre uzaktaydınız, özlemişsinizdir karavanınızı.
Tekrar görüşmek ümidiyle... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR