Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,510
Ynt: Camperimle Isınma Turları (erdenbay)

Erden bey iyileşip gezilere başlamışsınız, paylaşım için çok teşekkürler :smiley:,
inşaallah bu son aksilik olur,
bol neşeli ve sağlıklı geziler dilerim hepimiz için,
selamlar

Etiketler

"Gerçi daha gece yatarak kullanmadık ama her yönden hazırlandık."

Erden bey,
Isınma turunuzdan yanmadan dönmeniz iyi olmuş ama bir dahaki sefere "yatıya" da bekleriz. :D
Esas haberler o zaman !...

Geçmiş olsun dileklerimle güzel ve sorunsuz geziler...

Rüzgar

buralpdi' Alıntı:
Erden bey iyileşip gezilere başlamışsınız, paylaşım için çok teşekkürler :smiley:,
inşaallah bu son aksilik olur,
bol neşeli ve sağlıklı geziler dilerim hepimiz için,
selamlar

Levent bey , inşallah ben de herkese sağlıklı ve neşeli geziler diliyorum.

RÜZGAR' Alıntı:
"Gerçi daha gece yatarak kullanmadık ama her yönden hazırlandık."

Erden bey,
Isınma turunuzdan yanmadan dönmeniz iyi olmuş ama bir dahaki sefere "yatıya" da bekleriz. :D
Esas haberler o zaman !...

Geçmiş olsun dileklerimle güzel ve sorunsuz geziler...

Rüzgar

Hüseyin bey, yatıya da gelicem merak etmeyin... :D
Selamlar...

Isınma turlarına baharın gülen yüzüde eklenince herşey daha bir güzelleşiyor. Görüşebilmek dileğiyle.

güngör' Alıntı:
Isınma turlarına baharın gülen yüzüde eklenince herşey daha bir güzelleşiyor. Görüşebilmek dileğiyle.

Levent bey selamlar. Görüşmek ümidiyle...

Erden Bey,

İçimizde bahar coşkusu ve gezi özlemi uyandıran sunumunuz için teşekkürler.. :smiley: :smiley:

Sağlık ve mutluluk dolu nice günler.. geziler dileğiyle...
Ülker&Yavuz

Arzu, istek ve mevsimsel özelliklere de özen göstererek, Bursa'nın yakın çevresinde kısa geziler (yeterli zaman varsa uzar da... ;)) için epeyce yer var. Mudanya, Trilye, Gölyazı, Uludağ, Boğaz&Kurşunlu-Karacabey, İnegöl çevresi, İznik, Yalova/Termal-Çınarcık, Armutlu Yarımadası, Kocayayla-Keles, Kapıdağ Yarımadası ve hatta Suuçtu-M.Kemalpaşa... Nedendir bilmem, yazıyı görüp okuduğumda, usuma bunlar geldi. Güzel yurdumun güzel köşelerinden bazıları işte. Kuşkusuz, hemen her kentin ve kasabanın böyle güzel yerler vardır çevresinde; kıskanmasınlar!... :D

Fotoğraflardan anladığım, hava da limonata gibiymiş; neşeniz ve söyleşiniz bol olsun!... :smiley:

Cavid Sezen

egeli' Alıntı:
Erden Bey,

İçimizde bahar coşkusu ve gezi özlemi uyandıran sunumunuz için teşekkürler.. :smiley: :smiley:

Ülker&Yavuz

Sn. Ülker&Yavuz baharın kanımızı kaynatan o sihirli dürtüsüyle, size de sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum.
Yolunuz açık olsun.

gezmen' Alıntı:
Arzu, istek ve mevsimsel özelliklere de özen göstererek, Bursa'nın yakın çevresinde kısa geziler (yeterli zaman varsa uzar da... ;)) için epeyce yer var. Mudanya, Trilye, Gölyazı, Uludağ, Boğaz&Kurşunlu-Karacabey, İnegöl çevresi, İznik, Yalova/Termal-Çınarcık, Armutlu Yarımadası, Kocayayla-Keles, Kapıdağ Yarımadası ve hatta Suuçtu-M.Kemalpaşa... Nedendir bilmem, yazıyı görüp okuduğumda, usuma bunlar geldi. Güzel yurdumun güzel köşelerinden bazıları işte. Kuşkusuz, hemen her kentin ve kasabanın böyle güzel yerler vardır çevresinde; kıskanmasınlar!... :D

Fotoğraflardan anladığım, hava da limonata gibiymiş; neşeniz ve söyleşiniz bol olsun!... :smiley:

Cavid Sezen

Cavid hocam evet, her şehrimiz gibi Bursamızda güzeldir.
Yaz sıcağında, serinlemek için yarım saatte Uludağın eşsiz manzarasında ve Bursayı kuş bakışı seyrederek, Uludağın serin orman ve yaylalarındasınız. Dağ sizi üşüttü mü? , aynı gün yarım saatte denizdesiniz (Mudanya, Gemlik sahilleri, Armutlu)

Bunun dışında tarihi mirası ve görülecek bi o kadarda saymakla bitmez bolca kültür mirası ve tarihi yapıları var.

Yakın da da 100 karavanlık ,avrupa standartlarında , Nilüfer ilçesinde, Nilüfer deresi kenarında, modern bir karavan ve kamp alanı belediye tarafından düzenlenecek ki sanırım Türkiyede tesis olarak bir ilk olacak. Daha ne olsun.
Ben biraz da Bursamızı dağ ve denizin birbirine bu kadar yakınlığından dolayı, Karadenize benzetirim.

erdenbay' Alıntı:
Yakın da da 100 karavanlık ,avrupa standartlarında , Nilüfer ilçesinde modern bir karavan ve kamp alanı belediye tarafından düzenlenecek. Daha ne olsun.

Nilüfer'in bu hamlesi gerçekleşirse, birkaç adım öne geçer karavancılıkta Bursa.

Cavid Sezen

egeli' Alıntı:
Erden Bey,

Ülker&Yavuz
[/quote

Aynen katılıyorum ve Sayın egelilerin izniyle altına imzamı atıyorum.]

Cuma akşamından Erden abiyle birlikte Oğuz ve Haldun abilerle bir Gölyazı hamlesi yapacakken bürokrasinin azizliğine uğrayıp açıkta kaldık... :D

Kaşıntı devam edince pazar günü sınav sırasında ortalık süt limanken Trilyeye uzanıverdik...

Bildiğimiz sote yeri zincirle kapadıklarından iki karavanı paravan yapıp daha göz önünde bir yere konuşlandık...

Hava da uygundu doğrusu, çok keyifli sohbet ettik...

Lakin cumadan gidip yer kapmadıkça Mudanya-Trilye aksı pek gidilecek gibi değil, tüm Bursa sayfiye yeri diye o tarafa akıyor, trafik milim milim...

Dönerken baktım Mudanya girişi mahşeri kalabalıktı, araçlar ilerlemiyordu...

En temizi dediğim gibi cuma akşamından pek bilinmeyen sote güzel bir yere gidip ptesi sabahı sabah erkenden dönmek...

Bakalım havalar da ısınıyor Bursa karavan tayfası boş durmaz artık... ;)

Güzel bir gezi olmuş.Böyle kısa zamanları yakın yerlerde dostlarla geçirmek çok hoş.Kutluyorum sizleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR