buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
yağmurlu havalarda camperimin içinde oturmak sıkıntı veriyordu çünkü yağmur nedeni ile camları açamıyorduk, içeride bir müddet sonra havasız kalıyorsunuz, yağmurda camperin içinde oturmak da ayrı bir zevk, yağmur tıkırtılarını dinleyerek şekerleme yapmak , çay içebilmek 
bu sorunu nasıl aşarız diye düşünürken ışık yandı
camlar için tente yapmak,
önce malzemeleri arayıp bulduk, 4 adet 60cm 2 adet 80cm 4mm tel çubukları aldık, bunları yapı marketten alçıpan malzemeleri raflarında bulduk, sonra bu çubukların uçlarına pul kaynattırdım
[attachment=1]
yedpanın yakınındaki tenteciden 80x75 iki adet branda kestirdim ucundan 10cm dikiş attırarak telin geçmesi için oluk yaptırdım,
[attachment=2]
[attachment=3]
uç kısımlarına yuvarlaklar çizip kestim, böylece tente görümümüzü tamamlamış olduk,
[attachment=4]
[attachment=5]
bu sorunu nasıl aşarız diye düşünürken ışık yandı
önce malzemeleri arayıp bulduk, 4 adet 60cm 2 adet 80cm 4mm tel çubukları aldık, bunları yapı marketten alçıpan malzemeleri raflarında bulduk, sonra bu çubukların uçlarına pul kaynattırdım
[attachment=1]
yedpanın yakınındaki tenteciden 80x75 iki adet branda kestirdim ucundan 10cm dikiş attırarak telin geçmesi için oluk yaptırdım,
[attachment=2]
[attachment=3]
uç kısımlarına yuvarlaklar çizip kestim, böylece tente görümümüzü tamamlamış olduk,
[attachment=4]
[attachment=5]