5kw ısı gücünden bahsediyoruz. çadırın kapısını dahi açık tutsan fırın gibi yapar içeriyiSıcak havayı çadır içine nasıl alıyorsunuz?
Çadıra , bir borunun geçeçeği özel bir pencere açılması,sıcaktan dolayı sentetik çadır bezinin yanmaması için borunun geçtiği pencerenin ,yanmaz ve ısıtı iletmez bir malzeme ile kaplanması gerekir.
Yani özel bir imalat gerekiyor, yanılıyormuyum.
yarım litre mazot ful güçte. sıcaklık ayarına göre kendi çalışma gücünü ayarlıyorSıcak havayı içeri verme sorusunun yanında Birde ne kadar sesli gürültülü çalışıyor ve bir depo yakıt ile kaç saat çalışıyor?
Bu ürünü aliexpress den alan kullanan var mı ? Garantisi var mı ? Gümrükte ilave olarak ne kadar vergi alıyorlar ?5kw ısı gücünden bahsediyoruz. çadırın kapısını dahi açık tutsan fırın gibi yapar içeriyiyarım litre mazot ful güçte. sıcaklık ayarına göre kendi çalışma gücünü ayarlıyor
Gebze de arkadaşlarım aldı denemesini yaptılar. Çinden alınan malzemenin garantisi olsa da birşey ifade etmez. kimseye derdinizi anlatamazsınız. 1000 liralık malzeme için 50 lira civarında gümrük ödedi arkadaşlar.Bu ürünü aliexpress den alan kullanan var mı ? Garantisi var mı ? Gümrükte ilave olarak ne kadar vergi alıyorlar ?
Cihazın sıcak hava borusu da spiral telin üstüne geçirilmiş naylon. Çadır bezine dayalı olsa da yakmıyor.Sıcak havayı çadır içine nasıl alıyorsunuz?
Çadıra , bir borunun geçeçeği özel bir pencere açılması,sıcaktan dolayı sentetik çadır bezinin yanmaması için borunun geçtiği pencerenin ,yanmaz ve ısıtı iletmez bir malzeme ile kaplanması gerekir.
Yani özel bir imalat gerekiyor, yanılıyormuyum.
resimdekiler baya sessiz jeneratörü aracın altına sıkıştırıp kitlemeyi düşündüm çalınmaya karşı saatte yarım litre on saat çalışsa 5lt oda 35tl tutar çok değil benceKonveksiyonlu ısıtıcı ve benzinli jenaratör ikilisini kendi yaptığım ilk karavanımda kullanmıştım.
Bu ikilinin ciddi sorunları
1.Yakıt tüketimi
2.Gürültü
3.jenaratörün çalınma/Jenaratöre müdahale riski
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
resimdekiler baya sessiz jeneratörü aracın altına sıkıştırıp kitlemeyi düşündüm çalınmaya karşı saatte yarım litre on saat çalışsa 5lt oda 35tl tutar çok değil bence