Gozak
Have Fun Go Mad!
Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?
Merhaba,
Yaz ve kış için olmak üzere 2 ayrı çadır kullanıyorum.
Kış dağcılığı için tercihim Marmot’un ekstrem koşullar, ekspedisyonlar ve yüksek irtifa dağcılığı için ürettiği geodesic yapıda, yüksek fırtana direcine ve su geçirmezlik değerlerine sahip olan 2 kişilik çift tenteli, çift girişli ve büyük bagajlı bir çadır olan Asgard 2P oldu.
Genel Özellikleri şöyle;
Ağırlık : 4,55 kg
Paket Ölçüleri : 60X18X19 cm
İç Boyutları : 105X120X225 cm
Dış Boyutları : 115X160X370 cm
İç Yükseklik : 105 cm
Pol Yapısı : 5X9,9 mm DAC Featherlite NSL
İç Tente Kumaşı : 40D Polyester RipStop
Dış Tente Kumaşı : 40D Silikon Kaplı Nylon RipStop / 5000 mm Su Sütunu
Zemin Kumaşı : 70D 210T Silikon Kaplı Nylon / 10.000 mm Su Sütunu
Fiyat: 550 €
Şimdiye kadar 3 faaliyette kullandım ve hiç pişman olmadım. Ancak her çadırda olduğu gibi bu çadırda da havalandırmayı iyi yapmak gerekiyor zira çeşitli sebeplerden dolayı buharlaşma fazla olabiliyor bu iç tentenin ıslanmasına ve dolayısıyla malzemelerinizi ıslatma riskini ortaya çıkarıyor. Asgard'ın iç tentesinde kapılar dışında başka bir havalandırma olanağı bulunmadığı için biraz daha fazla havalandırmak gerekiyor.
İç tente 4 adet dac pol ile kuruluyor, dış tente bagaj kısmı içinse 1 adet daha pol mevcut.
[attachment=1][attachment=2]
Merhaba,
Yaz ve kış için olmak üzere 2 ayrı çadır kullanıyorum.
Kış dağcılığı için tercihim Marmot’un ekstrem koşullar, ekspedisyonlar ve yüksek irtifa dağcılığı için ürettiği geodesic yapıda, yüksek fırtana direcine ve su geçirmezlik değerlerine sahip olan 2 kişilik çift tenteli, çift girişli ve büyük bagajlı bir çadır olan Asgard 2P oldu.
Genel Özellikleri şöyle;
Ağırlık : 4,55 kg
Paket Ölçüleri : 60X18X19 cm
İç Boyutları : 105X120X225 cm
Dış Boyutları : 115X160X370 cm
İç Yükseklik : 105 cm
Pol Yapısı : 5X9,9 mm DAC Featherlite NSL
İç Tente Kumaşı : 40D Polyester RipStop
Dış Tente Kumaşı : 40D Silikon Kaplı Nylon RipStop / 5000 mm Su Sütunu
Zemin Kumaşı : 70D 210T Silikon Kaplı Nylon / 10.000 mm Su Sütunu
Fiyat: 550 €
Şimdiye kadar 3 faaliyette kullandım ve hiç pişman olmadım. Ancak her çadırda olduğu gibi bu çadırda da havalandırmayı iyi yapmak gerekiyor zira çeşitli sebeplerden dolayı buharlaşma fazla olabiliyor bu iç tentenin ıslanmasına ve dolayısıyla malzemelerinizi ıslatma riskini ortaya çıkarıyor. Asgard'ın iç tentesinde kapılar dışında başka bir havalandırma olanağı bulunmadığı için biraz daha fazla havalandırmak gerekiyor.
İç tente 4 adet dac pol ile kuruluyor, dış tente bagaj kısmı içinse 1 adet daha pol mevcut.
[attachment=1][attachment=2]