Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,700
Ynt: Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

Abi son hali bu resimlerde gördüğün gibi,yarın gideceğim bir ölçü almaya.Ararım seni müsaitsen alırım beraber gideriz.Senin arka ne oldu?

Etiketler

kısa bir aradan sonra calışmaya devam vinc yatağı kızak sistemine basladık resimler yuklenicektir. yorum ve tavsiyeleriniz icin teşşekkürler arkadaşlar.

Bu arada konuyu takip edenler ''bu adam çok ağır iş yapıyor'' diye düşünmesinler.Fatih beni kırmamak için diğer işlerinin arasında fırsat buldukça ve geceleri benim tampon ile uğraşıyor.Bende çok acele etmediğimden dolayı(iş dost işi olunca hehehe)sizleri biraz merakta bırakıyoruz,kusura bakmayın.

.

SAM_3305.JPG

SAM_3307.JPG

SAM_3308.JPG

SAM_3311.JPG

SAM_3318.JPG

farın etrafını dönen çıtalar olmamış sanki biraz zayıf duruyor ve tampondaki genel hatlara uymuyor
sağ sol çıtalar olmadan daha hoş göründüğü kanaatindeyim kolay gelsin iyi çalışmalar

Ben de öyle demiştim dün ancak o çerçevelere çıtalar gelecekmiş daha, bitince daha hoş duracak dendi, bekleyip görmek lazım....

__ C J 7 __' Alıntı:
farın etrafını dönen çıtalar olmamış sanki biraz zayıf duruyor ve tampondaki genel hatlara uymuyor
sağ sol çıtalar olmadan daha hoş göründüğü kanaatindeyim kolay gelsin iyi çalışmalar

Banada çıtalar ince geldi bakınca,bu gün değiştiriyoruz.Aslında haklısınız kenarda ki çıtalar olmayınca daha hoş görünüyor benimde gözüme,fakat farları ve çevresini korumak için bunu yapmam lazım.

borular deyişti yeni bitti evdeyim yarın boyanmış resimleri . görebilirsiniz arkadaslar daha cok yorum ve fikirlerinizi paylasırsanız seviniriz iyi geceler herkese

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR