Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,684
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

kurşat dostum benım araç senın araç evinden alir evine bırakırım istersen yolda kullanabılırsın daha ne yapiyim. ama ekım sonu yunanıstandakı yarıslar var heytem abı ve dıger dostlar oraya gıdecek kasım bası bayram bılıyosun sende kımse cıkamaz ondan sonra bır hafta bosluk ve ısof artı kiş

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

RedlinE' Alıntı:
kurşat dostum benım araç senın araç evinden alir evine bırakırım istersen yolda kullanabılırsın daha ne yapiyim. ama ekım sonu yunanıstandakı yarıslar var heytem abı ve dıger dostlar oraya gıdecek kasım bası bayram bılıyosun sende kımse cıkamaz ondan sonra bır hafta bosluk ve ısof artı kiş

ok mecbur kalırsak öyle yaparız araçsız gelirim

ulenn duydun arabayi sana kullandıracagımı nasılda yumusadın cakallllll

bi turda bana versene ;D

bana da veriver abi bi tur bari, gezelim turunç turunç.. :D :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
ulenn duydun arabayi sana kullandıracagımı nasılda yumusadın cakallllll

bu fırsat hayatta kaç kere gelir insanın ayağına be mücahit land cruiserini vericek kaçarmı :D

Tolga sen kamyona alişmişsindir bozmiyalim ayarlarini simdi

onur renk degişti be ;)

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100

AHMET07' Alıntı:
tarihi netleştirsek enkısa zamanda bizim gurup 22 sinden yana yinede siz bilirsininiz

Sen tekilayı soğutmaya başla ;D

RedlinE' Alıntı:
Tolga sen kamyona alişmişsindir bozmiyalim ayarlarini simdi

onur renk degişti be ;)

Ah be abi keske ole demeseydin ;D

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 - lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ1
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100

herkese merhaba,
Müco benim ricam yer ve tarih i en kısa sürede netleştirelim ki herkes o na göre hazırlığını yapsın....
selamlarımla.....

Bu durumda yine,Antalya'nın geliş saatine göre burdan iki gecelik ;D gelecekler bi ayarlama yapalım.
Ben kesin iki gece giderim ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bu durumda yine,Antalya'nın geliş saatine göre burdan iki gecelik ;D gelecekler bi ayarlama yapalım.

Çokmu seviyon sen biziiiii ;) ;D ;D ;D

Bende kısmetse 2 gece isterim. ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri