Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Arkadaşlar buluşmamiz toyota buluşmasidir.
TOYOTA MARKA ARAZİ ARAÇLARİYLA BİZDEN BİRİNİ TANİSİN VEYA TANİMASİN HERKEZ DAVETLİMİZDİR.
İsteyen istedigi arkadaşini KENDİ ARACİYLA getirebilir.
Gelecek abiler kardeşler lütfen başka marka araçlarla kendi arkadaş grubumuzu çagirmiyalim.
Herkezin başka marka araç kullanan çok samimi dostlari var. (Ben dahil ) ama bu arkadaşlarimizi toyota kampina çagirirsak bir kaynaşma olmaz herkez kendi grubuyla takilir. Zaten oda toyota kampi olmaz.
Benim telefonumda kendini tanimadigim en az 10 tane toyotaci vardir. Amaç kaynaşma ..
Ve lutfen toyota montlarimizi unutmayalim. Tabiki yakadaki nikleride
O montlarla çekilecek resmi bekleyen en az 50 kişi var.
Arkadaşlar buluşmamiz toyota buluşmasidir.
TOYOTA MARKA ARAZİ ARAÇLARİYLA BİZDEN BİRİNİ TANİSİN VEYA TANİMASİN HERKEZ DAVETLİMİZDİR.
İsteyen istedigi arkadaşini KENDİ ARACİYLA getirebilir.
Gelecek abiler kardeşler lütfen başka marka araçlarla kendi arkadaş grubumuzu çagirmiyalim.
Herkezin başka marka araç kullanan çok samimi dostlari var. (Ben dahil ) ama bu arkadaşlarimizi toyota kampina çagirirsak bir kaynaşma olmaz herkez kendi grubuyla takilir. Zaten oda toyota kampi olmaz.
Benim telefonumda kendini tanimadigim en az 10 tane toyotaci vardir. Amaç kaynaşma ..
Ve lutfen toyota montlarimizi unutmayalim. Tabiki yakadaki nikleride
O montlarla çekilecek resmi bekleyen en az 50 kişi var.