Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Arkadaşlar buluşmamiz toyota buluşmasidir.
TOYOTA MARKA ARAZİ ARAÇLARİYLA BİZDEN BİRİNİ TANİSİN VEYA TANİMASİN HERKEZ DAVETLİMİZDİR.
İsteyen istedigi arkadaşini KENDİ ARACİYLA getirebilir.

Gelecek abiler kardeşler lütfen başka marka araçlarla kendi arkadaş grubumuzu çagirmiyalim.
Herkezin başka marka araç kullanan çok samimi dostlari var. (Ben dahil ) ama bu arkadaşlarimizi toyota kampina çagirirsak bir kaynaşma olmaz herkez kendi grubuyla takilir. Zaten oda toyota kampi olmaz.

Benim telefonumda kendini tanimadigim en az 10 tane toyotaci vardir. Amaç kaynaşma ..

Ve lutfen toyota montlarimizi unutmayalim. Tabiki yakadaki nikleride
O montlarla çekilecek resmi bekleyen en az 50 kişi var. ;)

Etiketler

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşlar buluşmamiz toyota buluşmasidir.
TOYOTA MARKA ARAZİ ARAÇLARİYLA BİZDEN BİRİNİ TANİSİN VEYA TANİMASİN HERKEZ DAVETLİMİZDİR.
İsteyen istedigi arkadaşini KENDİ ARACİYLA getirebilir.

Gelecek abiler kardeşler lütfen başka marka araçlarla kendi arkadaş grubumuzu çagirmiyalim.
Herkezin başka marka araç kullanan çok samimi dostlari var. (Ben dahil ) ama bu arkadaşlarimizi toyota kampina çagirirsak bir kaynaşma olmaz herkez kendi grubuyla takilir. Zaten oda toyota kampi olmaz.

Benim telefonumda kendini tanimadigim en az 10 tane toyotaci vardir. Amaç kaynaşma ..

Ve lutfen toyota montlarimizi unutmayalim. Tabiki yakadaki nikleride
O montlarla çekilecek resmi bekleyen en az 50 kişi var. ;)

Mücahit bey selam ,
Montumuzun olmaması gelmemize engelmidir acaba ? Saygılarımla

İzzet bey

Bende 3 tane var kiralarim size bedeli karşiliginda

takip diyelim bakalım etkinlikten haberimiz olsun :smiley:

RedlinE' Alıntı:
İzzet bey

Bende 3 tane var kiralarim size bedeli karşiliginda

olmayanlar ücreti karşılığı sizden alabilirmi?yada fazlası olanlar ücret karşılığı olmayanlara verebilirmi?

yani satın alabilirmiyiz?

evet varsa bende bir tane almak isterdim ;D ;D

Beyler uzgunum.. Biri kasabanin şerifinin (eşim) zaten digeri de Benim ufakligin 10 sene sonra giymesi için almiştim.

muco abi babam bana 1984 te bi bj 40 almış ama şimdi araba afrikada cirit atıyo montla avutuyoz kendimizi . :D

muco abi bu arada 6 adet 105 var ist da ama satılık değil arabaları gördüm içim sızlıyo paylalaşım dedim rahatlamak için... :eek: :eek: :eek:

muco abi ahmet belbek kun 26 hıluk ekliyelim listeye ;)

RedlinE' Alıntı:
Beyler uzgunum.. Biri kasabanin şerifinin (eşim) zaten digeri de Benim ufakligin 10 sene sonra giymesi için almiştim.

ohoo 10 seneye ALLAH kerim.hocam sen o montu bana sat,sana söz 10 sene sonra senin oğlana mont alacağım.. ;D ;D ;D

Suat abi araçlardan haberim var. duz dizeller ama olsun fena degiller şirketi takip etmek lazim geri getirince belki satarlar.

Haluk kardeş montla beraber arabada oglanin ben emanetciyim. YAnliz aracin yeni rengini oglan begenmedi durum iyi degil bakalim napcaz.

1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde
2- redline mucahit hdj 80
3- altay 41 -altan altay hdj 80
4- fissek Recep hdj 80
5- bakkan Burak UZJ100
6-ahmet demir hdj 80
7-gökhan yıldırım hdj 80
8-ümit çelikkaya hdj 80
9-urfi görkey uzj 100
10 -lokman yavuz ln 65
11- ozgursenyurt Özgür UZJ100
12- Mustafad Mustafa LN65
13-Servet Demirel UZJ100
14-Tuğsan Moral UZJ100
15- cihan ülker UZJ 100
16-barbaros sayıl UZJ 100
17- Ömer Ergin hilux
18- Recep Altay BJ7X
19-Yavuz Çelikel co-pilot:smiley:
20-haluk orpak FJ 73
21- Şükrü K. Mergen HJ62
22- İzzet Mağden LN 106
23-Hüseyin Özcan VX80
24-Emrah Artarslan HJ60
25-ziya koyuncu VX 80
26-heytem dagıstanlı kzj 70
27-ahmet cepni kzj 70
28-burak ayvaz fj 70
29-ılker erdogan vx 80
30-tolga özdemir UZJ100
31-Ahmet Öztürk BJ60
32-Turgut Barış 4RUNNER
33=Mehmet süer vx80
34- Mehmet süer hilux
35 ertan özkal 4 runner antalya
36-Hakan UZUN HDJ 80
37-Tunç Çokkeser VX100
38- Cem Tascioglu.
39-Tolga Selik
40- bayram bolat vx 80
41- aziz calık vx 80
42-Alper Karakullukcı VX100
43-Ömer Aksu hilux
44- Haluk Kutay HDJ 80
45- Mustafa ERKİŞİ Hilux
46-Erkan--Gökhan durmuş fj 40
47-ahmet belbek kun 26 hılux

Beyler gelecek araçlarin hepsini listeye yazalim da ben 53 numaraya kavuşiyim ;)

RedlinE' Alıntı:
Suat abi araçlardan haberim var. duz dizeller ama olsun fena degiller şirketi takip etmek lazim geri getirince belki satarlar.

Haluk kardeş montla beraber arabada oglanin ben emanetciyim. YAnliz aracin yeni rengini oglan begenmedi durum iyi degil bakalim napcaz.

canın sağolsun mücahit kardeş..şimdi beğenmez ama delikanlı olunca beğeneceğini umuyorum......hoş delikanlı olunca bizide beğenmedikleri gibi (yaş 50) bu makinalarıda beğenmezler ..hız merakı başlar,spor arabaların peşinden koşarlar..ya kızların yada motorların.dertleri görünmesinde....selamlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri