Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Gerçekten teşvik edici olduğunu söyleyebilirim.

Etiketler

Minik kampçının yüzündeki mutluluk herşeyi anlatmaya yetiyor.

Dikkatimi çeken konu şu;

Buluşmayı Ege, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden de katılım olabilmesi için orta noktalara çekmeye çalışıyoruz. Ancak dikkate aldığımız bölgelerden Şeref bey (İzmir) ve Salih bey (İzmir) dışında katılıma istekli kişi yok. Cavid hocam ve Sami bey'i çok uzakta saymıyorum. Onlar Marmara Bölgesine yakınlar.. Ankara'dan ise hiç ses seda yok..

Bu liste kesin katılımcı listesi değil ama heveslilerin kimler olduğunu ve aşağı yukarı katılımcı sayısını bilmek bizim için önemli. Bakın bu hafta keşif için Yenisölöz'e gidiyoruz. Bu büyüklükteki bir organizasyon için yerel yönetimlerle konuşmak, ayrıntılı bir plan dahilinde yönetime yazılı olarak başvurmak (encümende görüşülecek) ve talep edeceğimiz hizmetler karşılığında (elektrik, talep edersek hizmetli, mesire alanı giriş ücreti, kamp alanının tamamının ya da bir kısmının bizim için izole ve rezerve edilmesi vb..) için eğer ücret talep ederlerse bu ücreti belki aramızda hemen para toplayarak yatırmak gerekecek...

Biliyorum henüz sizlerin karar verebilmeniz için erken ama kamp alanını önceden rezerve etmek gerekiyor.. Mevsim şenlikler ve festivaller mevsimi. Tüm dernekler ve klüpler bu işin peşinde...

Büyük çoğunluk İstanbul'dan.. Bu şekilde olacaksa biz yine gezilerimizi İzmit-Adapazarı-Bolu çizgisinde yapabiliriz.. Ya da en azından Ankara'dan kimse katılmayacaksa gönül rahatlığıyla Kaz Dağları'na doğru uzanabiliriz..

Biz bu hafta büyük bir aksilik olmazsa Yenisölöz'e gidiyoruz.. Yetkililerle de ön görüşme yapacağız. Ama şenlik gerçekleşmezse de bizim için kayıp değil.. Yine orada da kampımızı yapıp keyif alacağımızı umuyorum. Ama bundan sonrası için görüşlerinizi öğrenmek ve olayı netleştirmek önemli..

Nasıl olacak?

1- Gezmen - her yer olur(heyo)
2- Güngör -heyo
3- orsaalabanda -heyo
4- Fsirin -heyo
5- mayıstosböce -heyo
6- buralpdi -heyo
7- Tofyy -300 km 3-4 saatlik yol
8- magic burak -heyo (nasıl olsa adana'dan gelicem)
9- Salih35 -heyo
10- Erhan 110
11- Aslanahmet -heyo
12- taiga -heyo
13- Freegraf -heyo
14- Berkcantp -heyo
15- Züğürt gezençi -heyo
16- dalyan -Çanakkale-(ida)Kazdağları olursa katılabilirim
17- Esinti 35 -heyo
18- erdenbay -heyo
19- bumer -heyo
20- racoed -Adapazarı'ndan 200 km. civarı
21- karagozlers -heyo

1- Gezmen - her yer olur(heyo)
2- Güngör -heyo
3- orsaalabanda -heyo
4- Fsirin -heyo
5- mayıstosböce -heyo
6- buralpdi -heyo
7- Tofyy -300 km 3-4 saatlik yol
8- magic burak -heyo (nasıl olsa adana'dan gelicem)
9- Salih35 -heyo
10- Erhan 110
11- Aslanahmet -heyo
12- taiga -heyo
13- Freegraf -heyo
14- Berkcantp -heyo
15- Züğürt gezençi -heyo
16- dalyan -Çanakkale-(ida)Kazdağları olursa katılabilirim
17- Esinti 35 -heyo
18- erdenbay -heyo
19- bumer -heyo
20- racoed -Adapazarı'ndan 200 km. civarı
21- karagozlers -heyo
22-okcular -Bolu'ya 300km mesafe

Listeye adımı eklemeye çalıştım.

Cem Bey,
Abant ya da Eskişehir olursa hevesim artar.... Ancak Ankara dan gelecek bir kişi için o kadar kişinin fazla yol yapmasına ya da içlerine sinmeyen bir yerde yerde kamp yapmalarına gönlüm razı olmaz.

Cem haftasonu kampa bizde gelmek istiyoruz, cuma akşamından yola çıkacağız, gideceğimiz yer büyükyayla diye biliyordum, burasının bilgilerini verirmisin (daha önceden verdiysende kusura bakma çok yoğunum)
Kod:

bıraz once esımle karavanımızı henuz alamamıs olsakta kıralayıp karavancılıga adım atmak ıcın 19 mayıstakı etkınlıge katılmaya karar verdık yanı bızdende heyo.....ılknur - mahır

Sn.ekip bu forumda takvime baktığımda 30 03 2011 den bu yana ,Buselik hn.dan başka ne gelen ne de giden olmuş.Hiç bir hareket göremedim.Yoksa ben mi yanılıyorum.Bi kıpırdama olsa fena olmayacak.Herkese selamlar.

Tarih ve yer kesinleştimi?

aslanahmet' Alıntı:
Tarih ve yer kesinleştimi?

Görünen o ki, yeterli talep ve canlılık olmadığından bu hamle gerçekleşemeyecek. Umarım yanılıyorumdur.

O yüzden nadir yakalayabildiğimiz bu 4 günlük tatili değerlendirmek için arayıştayım.

Bursa-Bilecik-Eskişehir-Kütahya -Tavşanlı- Bursa çemberi yapmak, Kazdağları turuna çıkmak yada Kapıdağ yarımadasına gidip 4 gün serilip tembellik etmek türünden hamleler geçer aklımdan...

Bakalım kısmet...

taiga' Alıntı:
Bursa-Bilecik-Eskişehir-Kütahya -Tavşanlı- Bursa çemberi yapmak, Kazdağları turuna çıkmak yada Kapıdağ yarımadasına gidip 4 gün serilip tembellik etmek türünden hamleler geçer aklımdan...

Bakalım kısmet...

Haldun Hocam, cumartesiden katılarak takipçin olabilirim. :smiley:

Değerli dostlar,

Daha önce de belirttiğim gibi Marmara dışındaki bölgelerden yeterli talep gelmediği için "büyük buluşma" fikrini şimdilik rafa kaldırmak zorunda kaldık. Büyük çoğunluğu İstanbul katılımcılarından oluşan grubu "ille de orta noktayı bulacağız" diyerek aşağılara çekmek haksızlık olacaktı. Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.

İnanın bu olumsuz habere en çok da ben ve Selma üzüldük. :mad:
Sizlerle bir kaç saat birlikte olabilmek bizi epeyce Benjamin Button yapıyordu inanın.
Kendimizi "kaf dağlarının ardına bile olsa" hazırlamıştık. ;)

Karavancıdan ümit kesilmez... Bir gelincik tarlasının, içine yatılıp fotoğraf çekilesi güzelliği, bir sarı katırtırnakları tarlasının sizi çağıran yüzü,yeniden olumlu bir habere yol açar bakarsın..
Bekliyoruz genç nesil Gezenbilir' ciler...Gözümüz de gönlümüzde sizlerle,

Rüzgar & Selma

Bir yerlere elbette yine gidilir ağabeyim, benim kasdettiğim "büyük bir organizasyonu" diğer yörelerden yeterli talep olmaması nedeniyle "orta noktayı bulabilmek adına" zorlayamayacak olmamız..

Gezenbilir üyelerinden atiladi, EFEF, Unaka2, bizler 30 senelik arkadaşlarız, Dağcılık, izcilik geçmişimizden gelen 15-20 kişilk arkadaş grubumuzla birlikde her 19 mayısda bir yerde kamp yapmakdayız, bu senede 19 mayısı içine alan günlerde 4 gün olarak İzmit-yuvacık-Ercova yaylasında kamp yapmayı düşünüyoruz, gezenbilirden EFEF ve ben atiladi, 2 karavan olarak diğer arkadaşlarımız binek araçlarıyla kampa iştirak edecekler, gezenbilirde bir kamp yeri belirlenseydi, bizde kampımızı aynı güzergaha kaydırarak, birlikde olmak istiyorduk, şu ana kadar bir gelişme olmayınca en azından fikrimizi yazmanın faydası olacağını düşünüyorum..

EFEF(Faruk Kökel-Hymer Alkoven) & atiladi(Atilla Dinçer-Ducato Camper)

DSCF1710.JPG

DSCF1714.JPG

DSCF1724.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri