Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...
Dikkatimi çeken konu şu;
Buluşmayı Ege, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden de katılım olabilmesi için orta noktalara çekmeye çalışıyoruz. Ancak dikkate aldığımız bölgelerden Şeref bey (İzmir) ve Salih bey (İzmir) dışında katılıma istekli kişi yok. Cavid hocam ve Sami bey'i çok uzakta saymıyorum. Onlar Marmara Bölgesine yakınlar.. Ankara'dan ise hiç ses seda yok..
Bu liste kesin katılımcı listesi değil ama heveslilerin kimler olduğunu ve aşağı yukarı katılımcı sayısını bilmek bizim için önemli. Bakın bu hafta keşif için Yenisölöz'e gidiyoruz. Bu büyüklükteki bir organizasyon için yerel yönetimlerle konuşmak, ayrıntılı bir plan dahilinde yönetime yazılı olarak başvurmak (encümende görüşülecek) ve talep edeceğimiz hizmetler karşılığında (elektrik, talep edersek hizmetli, mesire alanı giriş ücreti, kamp alanının tamamının ya da bir kısmının bizim için izole ve rezerve edilmesi vb..) için eğer ücret talep ederlerse bu ücreti belki aramızda hemen para toplayarak yatırmak gerekecek...
Biliyorum henüz sizlerin karar verebilmeniz için erken ama kamp alanını önceden rezerve etmek gerekiyor.. Mevsim şenlikler ve festivaller mevsimi. Tüm dernekler ve klüpler bu işin peşinde...
Büyük çoğunluk İstanbul'dan.. Bu şekilde olacaksa biz yine gezilerimizi İzmit-Adapazarı-Bolu çizgisinde yapabiliriz.. Ya da en azından Ankara'dan kimse katılmayacaksa gönül rahatlığıyla Kaz Dağları'na doğru uzanabiliriz..
Biz bu hafta büyük bir aksilik olmazsa Yenisölöz'e gidiyoruz.. Yetkililerle de ön görüşme yapacağız. Ama şenlik gerçekleşmezse de bizim için kayıp değil.. Yine orada da kampımızı yapıp keyif alacağımızı umuyorum. Ama bundan sonrası için görüşlerinizi öğrenmek ve olayı netleştirmek önemli..
Nasıl olacak?
1- Gezmen - her yer olur(heyo)
2- Güngör -heyo
3- orsaalabanda -heyo
4- Fsirin -heyo
5- mayıstosböce -heyo
6- buralpdi -heyo
7- Tofyy -300 km 3-4 saatlik yol
8- magic burak -heyo (nasıl olsa adana'dan gelicem)
9- Salih35 -heyo
10- Erhan 110
11- Aslanahmet -heyo
12- taiga -heyo
13- Freegraf -heyo
14- Berkcantp -heyo
15- Züğürt gezençi -heyo
16- dalyan -Çanakkale-(ida)Kazdağları olursa katılabilirim
17- Esinti 35 -heyo
18- erdenbay -heyo
19- bumer -heyo
20- racoed -Adapazarı'ndan 200 km. civarı