mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...
Arkadaşlar bu şenlikte ayrıca şu oyunlarıda oynayabiliriz diye düşünüyorum başarılı yada başarısız olanlara özel hediyeler verelim.
Bu oyunlarda öncesinde yada sonrasında kullanılması gerekecek ekipmanlar.
1-uzun eşek- çelik korse ve plaket(ayakta eğik durmayan herkese)
2-Güvercin takla-bel ve sırt destek korseleri.
3-Toplu saklambaç-koca ovada-açıklık alanda kale yi geçip topa vuran arkadaşın elini ilk ben öpeceğim
4-Yakar top-sanırım dizleri sıkıca saran diz destek korsesi.
5-İp atlama-Göbek sıkılaştırıcı kuşak
6-Misket(kafakarış-mors-kuytak)-birinciye büyük gaflik misket(hemde içi ipli olanından)
7-Çelik çomak-baret ve gözlük
Bu ekipmanların bir kısmının önceden takılmasının sayısız faydası vardır ama eğer takmazsanız 1-2-4 oyunlardan sonra zaten alacaksınız.
Benim şahsi düşüncem yakar top u mutlaka oynayalım hemde takımlar halinde.
Uzun eşşek i pek tavsiye etmiyorum ama çok iyi oynadığımı belirteyim hele bu kilomdan sonra ilk sırada bendeyse ve karşı takımda zayıf bir arkadaş varsa , bu Cem se daha iyi olur kesinlikle eşekleri çökertirim.
Arkadaşlar bu şenlikte ayrıca şu oyunlarıda oynayabiliriz diye düşünüyorum başarılı yada başarısız olanlara özel hediyeler verelim.
Bu oyunlarda öncesinde yada sonrasında kullanılması gerekecek ekipmanlar.
1-uzun eşek- çelik korse ve plaket(ayakta eğik durmayan herkese)
2-Güvercin takla-bel ve sırt destek korseleri.
3-Toplu saklambaç-koca ovada-açıklık alanda kale yi geçip topa vuran arkadaşın elini ilk ben öpeceğim
4-Yakar top-sanırım dizleri sıkıca saran diz destek korsesi.
5-İp atlama-Göbek sıkılaştırıcı kuşak
6-Misket(kafakarış-mors-kuytak)-birinciye büyük gaflik misket(hemde içi ipli olanından)
7-Çelik çomak-baret ve gözlük
Bu ekipmanların bir kısmının önceden takılmasının sayısız faydası vardır ama eğer takmazsanız 1-2-4 oyunlardan sonra zaten alacaksınız.
Benim şahsi düşüncem yakar top u mutlaka oynayalım hemde takımlar halinde.
Uzun eşşek i pek tavsiye etmiyorum ama çok iyi oynadığımı belirteyim hele bu kilomdan sonra ilk sırada bendeyse ve karşı takımda zayıf bir arkadaş varsa , bu Cem se daha iyi olur kesinlikle eşekleri çökertirim.