Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,230

Etiketler
Ynt: Bursa'da Bunuda Gördüm Ya! F-350 Super Duty :D

ne sapık bi makinadır bunlar yaw. hangi amaca yönelik bişi dir. kamyondan farksız :smiley: fotolar için teşekkürler. walla sapık bişey

Birkaç yeni fotoğraf daha göndereyim bari :smiley:)

Bu sefer daha iyi kıyaslanabilmesi için yanına Isuzu D-Max'de getirdik :smiley:)

Fotoğrafın ismi "Büyüyünce Ford Olucam" olsun diyede istek aldık :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

2820_76589480558_831730558_1690317_6952604_n.jpg

2820_76589490558_831730558_1690318_342374_n.jpg

2820_76589495558_831730558_1690319_7877797_n.jpg

Bence büyümeyle Ford olunsa da FF-350 olunmaz.. Onun için bir mutasyon geçirmek lazım.. Ama gerçekten foto için hoş bir başlık olur:smiley:

Isuzu D-Max yanında durdugunda herşey daha iyi anlaşılıyor.
Şimdi Birde ford F-650 super Duty'nin Boyutlarına bakalım :smiley:

28032008001ug5.jpg

45201075597984072164990.jpg

Gecen seneki motoshowda rastladım bunlardan birine yükseltilmiş ve geniş yanak m/t lastikliydi, ilk görüşte aşka inandım :smiley:

Arka tozluktan benim arabaya bagaj dahil komple takım paspas çıkar ;D

bak moral sıfır oldu bende Dmax ımı bişey sanırdım....

yaaa..
yaaaaaa
yeeeaaaaavvvvvv....

..................allahım......................

..................beni al......................

.............sana geliyorum................

bu ne?? bu neeeee???? nesin, kimlerdensin.. bitti ya benim için hiçbişeyin anlamı kalmadı, cherokeymiş, yok tahoeymiş, vay corvette ne güzel arabaymışş

bitti..

şu an hayatımı etkileyecek bi karar veriyorum, f-350 sözüm sana lan, bi gün öyle bi gün gelicekki benim olucaksın, bu hayali hayatımın en ön sırasına koyuyorum, alıcam seni, ve o gün türkiye karayollarında öyle bi gezicez, öyle yaylanıcazki görenler oha diyecek, yuhh diyecek, sonra diyecekler ki, şahlan be deli çocuk, vur yollara yılkı...
şiir yazmak istiyorum
ben dağıldım

ayni araç değil ikisi lastiklerdende belli zaten

yok ben poz veren arkadaşı aynı adam zannettim iki resimdede o yüzden, şimdi dikkatli bakınca farklı insanlar da olabilirler :smiley: ilk bakışta aynı gibi duruyolar ayakkabıya kadar :D
hani acaba sonradanda böyle yükselttik izlenimi mi veriliyo diye düşündüm ben adamların aynı olduğuna inanırsak böyle bi mantık ortaya çıkıyo, son resimde de arkadaş ayrı bi yerden yapıştırılmış gibi :smiley:
takılıyorum tabi adamlar aynı değil galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR