aynen ahmet abi bizim jeepler gibi değilçapraz geçişlerde bir teker havada diğeri aşağıda gibi işler yapmıyor okadar esneme yok yaylarda amasitörleri farkındaysanız baya baya kalın ve yükü emiyor fazla esneme yok yani bu arada caddede de çok ilgi çekiyor )))aozturk' Alıntı:Mertcim haklısın ama portal aks sanıyorum pek fazla artikulasyona gerek kalmaz.. Öyle değilmi Ekrem...denedinizmi
teşekürlerrtameray' Alıntı:Çok güzel, çok farklı olmuş, ellerinize sağlık
teşekkürlerr .. inegöl uzun zamandır bu işe gönül vermiş merkezi nüfusu 160000 olan bir ilçe bizler sadece gezilerimizi paylaşıyorduk gezenbilir de modifiye yapılan araçları pek yayınlamadık fırsat olmadığından tabi bizler bu işi yaptıkça çevremizdeki meraklı bakışlar dan bu işi yapmak isteyen abilerimiz arkadaşlarımız çıkıyor haliyle jip buluyoruz araziye uygun hale getiriyoruz ve artık yayınlıyoruz elimizden geldiğinceict3055' Alıntı:Hay maşallah. Çok güzel olmuşlar be.
Bu ara garaj bölümünde İnegöl ile bir başlık daha gördüm. Tüm inegöl arazi işine gönül vermiş sanırım
mrb kasa ile kabin arasındaki bar derken net olarak neyden bahsettiniz anlıyamadım kusura bakmayın tam olarak neresi ve hangi bar tekrar inceliyeyim bende tşkmarlon' Alıntı:Güzel olmuş elinize sağlık. Ancak kasa ile kabin arasındaki barın yüksekliği göz önüne alındığında sanki cok işlevsel olmayacak gibi göründü bana fotoğraflarda
Saygılarımla
Rıza
mrb özdileğin hemen arkasında yıldız oto bmc ısızu kime sorsanız gösterirler araçlar bmc kısmında bekleriz herzamanofrood' Alıntı:çok güzel olmuş bende bilecikliyim yakınız
inegöl sanyisinin neresindesiniz geçerken ziyaret etmek istiyorum
inşallah oda olur şimdiden kolay gelsin tşk ederizAOCENKER' Alıntı:Daha sonraki projelerimden biri de bu ellerinize sağlık......
şuan yapım aşamasında olanın rengine karar vermedik ünal abi bakalım yeşilmi olur sarımı bakıcaz )))unal' Alıntı:bunların askeri yeşil olanından varmı ?
teşekkürler sinan bey yıldız otonun başarılı çalışmaları ellerine sağlık bu arada ismail yıldız tam bir nostalji meraklısıdır çok eski model araçlar mevcut elinde yaptığı bizzat kendisi uğraşıyor yapıyor bu sene offroad araçlarına ağırlık verdiler )) iyide oldusinan54' Alıntı:güzel olmuş Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, diğer aracıda merakla bekliyoruz........