Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,699

adaeada

Zirve
Yer
bursa
yıldız oto nun topladığı ünimorglar itinalı bir çalışma ile hizmete giriyor ellerinize sağlık ismail yıldız ve levent yıldız.. bitmiş olan 404 modeli yapımda olan 411

Görüntü0020.jpg

Görüntü0022.jpg

Görüntü0033.jpg

Görüntü0035.jpg

Görüntü0036.jpg

Etiketler

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

buda ilk toplanan ünimorg yapım aşamasını görüntülüyemedik ama diğeri görüntüleniyor

03062010006.jpg

03062010008.jpg

03062010010.jpg

bu aracı toplamak 2 ay gibi bir süre aldı yapım aşamasında olan ise 1 ay oldu ve kısa bir sürede buda toplanıcak ve üçüncü ünimorg sırada depoda bekliyor

11012011018.jpg

11012011019.jpg

11012011020.jpg

araç çok güzel olmuş...
bu aracı araziye sokacak mısınız??

mertozzy' Alıntı:
araç çok güzel olmuş...
bu aracı araziye sokacak mısınız??
şuan için sadece yaylalarda gezi yapmıştır oda 3 kez diğer ünimorglarla uğraşmaktan pek vakitleride olmuyor arkadaşların doğrusu

aozturk' Alıntı:
yok İnegöl Caddede tur atacak... ;D ;D ;D ;D

ehe ehe... sen şimdi böleee dedin ahmet abi ama...
arka lastikle çamurluk arası mesafeye ve amotisörün kapanma mesafesine bakar mısın?
sanki artikülasyonda sürtecek gibi duruyor.. ondan sordun...
yani cehalet benim ki... ama olsunn.. :smiley:

mertozzy' Alıntı:
ehe ehe... sen şimdi böleee dedin ahmet abi ama...
arka lastikle çamurluk arası mesafeye ve amotisörün kapanma mesafesine bakar mısın?
sanki artikülasyonda sürtecek gibi duruyor.. ondan sordun...
yani cehalet benim ki... ama olsunn.. :smiley:

Mertcim haklısın ama portal aks sanıyorum pek fazla artikulasyona gerek kalmaz.. Öyle değilmi Ekrem...denedinizmi :smiley:

Hay maşallah. Çok güzel olmuşlar be.
Bu ara garaj bölümünde İnegöl ile bir başlık daha gördüm. Tüm inegöl arazi işine gönül vermiş sanırım :smiley:

Güzel olmuş elinize sağlık. Ancak kasa ile kabin arasındaki barın yüksekliği göz önüne alındığında sanki cok işlevsel olmayacak gibi göründü bana fotoğraflarda
Saygılarımla
Rıza

çok güzel olmuş bende bilecikliyim yakınız
inegöl sanyisinin neresindesiniz geçerken ziyaret etmek istiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR