Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 517,064

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

Galiba burası için bol bol ip ucu vereceğim galiba siz birde burayı nasıl bulduğumun hikayesini dinleyeceksiniz artık gülermisiniz ağlarmısnız bilmem.!
gerçektende bulunması zor bir yer burası.
yer akdeniz sahilinde ve akdenizin batısında kuş uçmaz kervan çıkmaz.. :D dört harfli bir adı var

seyyah-34' Alıntı:
Galiba burası için bol bol ip ucu vereceğim galiba siz birde burayı nasıl bulduğumun hikayesini dinleyeceksiniz artık gülermisiniz ağlarmısnız bilmem.!
gerçektende bulunması zor bir yer burası.
yer akdeniz sahilinde ve akdenizin batısında kuş uçmaz kervan çıkmaz.. :D dört harfli bir adı var

yapmayın hocam sınavı geçtik de o kadar tecrubeli şöfür değilim ama iyi derece ile bitirmişim tebrik ettiler :D (ay kasılayım biraz )

siz hikayeyiy yazmaya başlayın ben dört harfli yerleri arıyorum :D
Serdar bey evet yani katılın da zevkli olsun oyun

peşehodka' Alıntı:
Kalkan a yakınmı
burası batı akdenizdemi ki !!
ayrıca sınavları kazasız belasız bitirmenize sevindim geçmiş olsun. tebrikler ediyorum. ama hızlı ve öfkeli fliminiz bundan sonra başlıyor.siz en iyisi ön cama bir kamera yerleştirin gezenbilirde yayınlanacak bol miktarda ilginç videolar çıkabilir. hani gezenbilirtube yakında kurulursa elinizde malzeme olmuş olur. ;D ;D

Derin mavi berrak denizi, tatlı esintisi, türlü-çeşitli lezzetli balıkları, zeytinyağında pişmiş sebze yemekleri, içten insanları, makiliklerle-meşelerle-çamlarla kaplı tepeleri, zeytin-narenciye-nar-meyva ağaçlarıyla dolu bahçeleriyle sakin ve huzur verici bir yer. el dokuması halıcılığıda halen yapılmaktadır.

Pansiyon burası veya karavan alanı kullanılabilen bir yer.. yada belediyeye ait.. elektrik direği dikmek ciddi iştir bende tarlama almıştım..

34sel' Alıntı:
Mazı köyü :smiley:

http://gezirehberii.blogspot.com/
Tebrikler Nursel hanım

Keşke imkan olsada sormuş olduğum sorulara verilen cevaplar için bazı ikramlarda bulunabilseydim.bu hem ikramı sevdiğimden hemde sorduğum sorular ile sizleri yormuş olmamdan kaynaklanıyor.
şimdi bu mazı köyü ile yaşamış olduğum kısa bir anımı anlatmak istiyorum.hem rehber kaynağı olabilir..
Yıllar (2000li yıllardı)önce aracım ile trafkte seyir halindeyim ve radyo açık dinliyorum.bir ara bu mazı köyüne canlı bağlantı yaptılar mazı köyünden bir kişi köyü anlata anlata bitiremedi öve öve bir hal oldu. bizimde aklımızda bir ege ve akdeniz turu vardı o sıralar. kafama koymuştum akdenize indiğimizde bu mazı köyüne mutlaka uğrayacaktım.nihayet bodruma geldik bodrumu ve çevresini gezdikten sonra dönüşte mazı köyünün yolunu sorduktan sonra yoluna koyulduk.git git köy yok, dağları çıktık köy yok,dağları indik köy yok,tekrar dağlar çıktık,tekrar dağları indik daha inemeden karşımıza bu eşsiz manzarası olan mazı köyü kuş bakışı olarak karşımızda duruyordu. aman Allahım dedim biz nereye geldik böyle yahu geldik gelmesine de hemen buranın yol dönüşünü düşündüm birden. neyse etrafı gezip dolaştıktan sonra dönüş yolunu sordum bir alternatif yol olduğunu söylediler. ama yol sıtabilize imiş aman dedim aman ne olursa olsun geldiğim yolu bir daha dönmem şayet dönersem tekrar muğlaya çıkıp o meşhur gökova inişini inmemiz gerecekti (125 km kadar). ben o mıcırlı yola razı oldum ve sahilin muhteşem manzarası eşliğinde yaklaşık 35 mi 40 km mi iyi hatırlıyamacağım mıcırlı yolla nihayet gökovaya vardık(belki şimdilerde asfalt olmuştur). aracamı yanayım ,hız yapamıyorum zaman kaybınamı yanayım,bunlara yanarken muhteşem manzara ile nasıl gökovaya vardığımızı anlamadık bile.ama birdaha mazıya gidermiyim epeyce düşünürüm. minicik bir koy sahil kısacık etrafa yayılamıyorsun denize sadece daracık bir sokak gidiyor diğer kısımlarda yapılar veya bahçeler mevcut. yani bir nevi kıskaçta gibi hissettim kendimi.fakat deniz ve manzara harikaydı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR