Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 518,593
Ynt: Burası Neresi?

ya egede vardır böle yerler hep antik eminim orayı gördüğüme ondan zaten böle dellendim :D
gdip egeyi gezesim geldi
assos girişine çok benzetmiştim değilmiş dur bakalım neresi olacak

sağdaki taş ağıl Tahtalı kuşlar köyüne girişine de benziyor

Etiketler

Ege bölgesinde çok ünlü bir karşımızdaki kemerden içeri girdikten bir kaç km sonra sağımızda kalıyor ve aniden görüyoruz. şayet 75 tl 1 saatliğine kıyabilirseniz paraya vede yüreciğinize hatta havadan bile izleme şansınız var

şurası çok önemli bir ipucu.
ben böyle bir yer bilmiyorum
muhtemelen balonla ya da paraşütle gezinebilecek bir yer :smiley:

fissek' Alıntı:
Evet malesef pek uğrayamıyordum, kusura bakmayın. Ama sizde hiç uyarmıyorsunuz kolay soru olunca :smiley:
s.n Recep bey hoş geldiniz umarım iyisinizdir kıyıcığından hemşerim sayılırsınız siz bursa ,ben balıkesir. şimdi sizden vermiş olduğunuz cevaplardan birine karar vermenizi istirham ediyorum.mı mu ekleri kullandığınız zaman ben doğrular isem tabi ki ben bilmiş olucam.son kararıızı veriniz.saygılar,sevgiler.

Bu arada bütün yarışmacı veya katılımcı arkadaşlardan bir ricam bir isim verdiğiniz zaman mutlaka onun nereye ait nereye bağlı olduğunu yazarsanız yanlış anlaşılmaya mahal vermemiş oluruz .
örnek: Karahıdır. şimdi bu isimden bursandan tutun kırıkkaleye kadar bir çok yerde olabiliyor ve soruyu soran açısından da acaba sorusu oluşuyor yani benim sormuş olduğum yerin diğer bir adıda bu olabilirmi diye düşünmektan insan kendisini alamıyor.
doğru örnek: Bursa ,karahıdır
hepinize saygılar,sevgilerim ile...

Recep bey acilen burası neresine gelin ve kesin kararınızı verin
ay yarın sınavım var benim kafama takıldı yaaaa

Kemal Bey merhaba,
Evet Denizli demek istedim ama Karahıdır değil yanlış yazmışım Karahayıt demek istemiştim,hep buraya nedense Karahıdır diyesim geliyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR