Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,432
Ynt: Burası Neresi?

arwin' Alıntı:
Orasıdır yada değildir Kemal bey, başka ihtimal mi var ?

İhtimaller ihtimaller

Böyle yaşanmaz bu gözler

Açtım sana kalbimi bırakıyorum

İhtimaller ihtimaller

Böyle yaşanmaz bu gözler

Saldım sana kendimi unutuyorum.
:D :D ;D ;)

Etiketler

Gülme ifadeleri az kalır.
hahha hahhaa hahhaaa
Ben o tabelaları boyamak için ne kadar emek veriyorum bir bilsen.
Ama sanıyorum diğer resimlerdeki yaşadığımız sorunu bu resimde de sizinle yaşacağım gibi gibi geliyor bana. ;) bu size bir ip ucu mahiyetinde de olabilir.

Doğru cevap geldi ama bu (ım) (mı) (mu) ekleri için forum kurallarında bir madde varmı acaba. nasıl karar vereceğimi bilmiyorum bir hukkukçuya ihtiyacımız var acilen :D :D

seyyah-34' Alıntı:
Doğru cevap geldi ama bu (ım) (mı) (mu) ekleri için forum kurallarında bir madde varmı acaba. nasıl karar vereceğimi bilmiyorum bir hukkukçuya ihtiyacımız var acilen :D :D

var tabi biz mı mu diyeceğiz siz evet dsiyeceksiniz :D
hudut kapısı bu
kapıkule hudut kapısı tırlardan tanıdım
benimki de orda
ehliyet alıyorum ya hani

ilk önce bölgesini bulmam gerekiyor ege bölgesi olabilir ama sanırım deniz kenarı değil yanılıyormuyum

peşehodka' Alıntı:
yahu abi memleket kokusunu aldım ben anında yaaa :D
Bende o hasretinizi gidermek için taaa oralara kadar geldim sizi son model bir araçla doğduğunuz topraklara götüreyim ama olmadı. olsun başka bir gün inşaallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR