İŞTE olay bu.ulash' Alıntı:Demirköy İlçesine bağlı Iğneada Beldesi’ne 4 kilometre uzaklıkta bulunan Limanköy’de yer alan tarihi Fransız Feneri
seyyah-34' Alıntı:Çoğunluk online olduğu halde uzun süren bir sesizlik.
tamamen katılıyorum Kemal abiseyyah-34' Alıntı:Sanırım benim yüzünden burası neresinin kuralları değişecek. yani en çabuk bulan değilde pc başında en duran soracak şeklinde olucak mı dermişim. sıra ulash kardeşimin ama o daha çok çözmeyi tercih ediyor.
ettim Kemal abi, ah şöle bi arabamız yokki çizdirelim (awww olacak ta çizdireceğim Çorlu dar gelir inan Bulgaristanda yer ararım artık kendime )seyyah-34' Alıntı:İşyerimizi ziyaret ettinizmi perihan hanım vermiş olduğum linkte. ben direksiyon konusunda size özelden yardımcı olabilirim hem teknik hemde pratik hemde hayatı trafik kazaları ile geçen vede hiçbir çiziği olmayan bir usta sıfatı ile.
peki şimdi sorumuza geçelim.
arwin' Alıntı:E 6 Hadımköy gişeleri
Ahmet bey ciddimisinizarwin' Alıntı:E 6 Hadımköy gişeleri
Orasıdır yada değildir Kemal bey, başka ihtimal mi var ?seyyah-34' Alıntı:Ahmet bey ciddimisiniz
ama hocam sizde bişieyi bilmiyorsunuz, herşeyi bize soruyorsunuz ;Dseyyah-34' Alıntı:Böyle atmanın cezası olarak tükiyemizin kaç hudud kapısı var önce onu yazın. sonrada burası için hudud dediğiniz yerin ismini yazın.