Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,432
Ynt: Burası Neresi?

Demirköy İlçesine bağlı Iğneada Beldesi’ne 4 kilometre uzaklıkta bulunan Limanköy’de yer alan tarihi Fransız Feneri

Etiketler

ulash' Alıntı:
Demirköy İlçesine bağlı Iğneada Beldesi’ne 4 kilometre uzaklıkta bulunan Limanköy’de yer alan tarihi Fransız Feneri
İŞTE olay bu.
tebrikler ulash
hadi sıra sende

not: ben aslında civarı iyi bilen fatoş ve perihan hanımdan çekiniyordum ama ;) yinede fovari tehlikem ulash tı ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
Çoğunluk online olduğu halde uzun süren bir sesizlik. :D

fırtına geliyo
bizimkiler aşı ol diye kafamı kazıyorlar
ben olmicam
kekik, çay çöp vitamin hepsini alıyorum anlamıyorlarrr
bugün trafiğe çıktım
hiç hata yapmadım sadece direksiyonu fazla kırdım
öğreneceğim ben bu işi
ee bunu kutlamak için artık şu resimlerinden bir yer sorarsın değil mi Kemal abi :smiley:

Sanırım benim yüzünden burası neresinin kuralları değişecek. yani en çabuk bulan değilde pc başında en duran soracak şeklinde olucak mı dermişim. sıra ulash kardeşimin ama o daha çok çözmeyi tercih ediyor.

seyyah-34' Alıntı:
Sanırım benim yüzünden burası neresinin kuralları değişecek. yani en çabuk bulan değilde pc başında en duran soracak şeklinde olucak mı dermişim. sıra ulash kardeşimin ama o daha çok çözmeyi tercih ediyor.
tamamen katılıyorum Kemal abi
sen sor sende arşiv çokmuş
ben resim fukarası (fotoğraf makinası tutmayı bile bilmem) direksiyon kursum bitince fotoğraf kursuna fa giderim artık şimdilik idare edin :D
hee Karga kardeş nerede bu arada

İşyerimizi ziyaret ettinizmi perihan hanım vermiş olduğum linkte. ben direksiyon konusunda size özelden yardımcı olabilirim hem teknik hemde pratik hemde hayatı trafik kazaları ile geçen vede hiçbir çiziği olmayan bir usta sıfatı ile.
peki şimdi sorumuza geçelim.

seyyah-34' Alıntı:
İşyerimizi ziyaret ettinizmi perihan hanım vermiş olduğum linkte. ben direksiyon konusunda size özelden yardımcı olabilirim hem teknik hemde pratik hemde hayatı trafik kazaları ile geçen vede hiçbir çiziği olmayan bir usta sıfatı ile.
peki şimdi sorumuza geçelim.
ettim Kemal abi, ah şöle bi arabamız yokki çizdirelim (awww olacak ta çizdireceğim Çorlu dar gelir inan Bulgaristanda yer ararım artık kendime :D)

Ya çok kolay sorular soruyorum. sanıyorum çok kısa süre sonra sıra size geçecek gibi. gerçi burada olmadanda takip edenleri hissediyorum ama neyse..

sorumuza buyrun.

[attachment=1]

BURASI NERES?.M.jpg

Böyle atmanın cezası olarak tükiyemizin kaç hudud kapısı var önce onu yazın. sonrada burası için hudud dediğiniz yerin ismini yazın. :D

seyyah-34' Alıntı:
Böyle atmanın cezası olarak tükiyemizin kaç hudud kapısı var önce onu yazın. sonrada burası için hudud dediğiniz yerin ismini yazın. :D
ama hocam sizde bişieyi bilmiyorsunuz, herşeyi bize soruyorsunuz ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR