Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,220

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

kesme taş kullanılarak yapılan binalar genelde ya resmi binalardı,ya da hastanelerdi..tarihi bir hastane de olabilir?

peşehodka' Alıntı:
ben psikiyatride çalışıyorum bana iyi muamele edin
:D
:=)unutmamaya çalışırım..e ben de cansız varlıklarla uğraştığım için bazen kalp denen olguyu unutuyorum dermişim...bu arada,tahminim nasıl?

S.n perhaps fatma hanım hoş geldiniz.
gezenbilirde sayıları bir hayli çok olan muratlardan sonra birde fatmalarla uğraşacaklar sanıyorum :D
bu arada fatma hanımın sebeb olduğu yanlışlık bir an benimde kafamı karıştırdı hemen toparladım kendimi resiminizde elinizde biskrem olsaydı siz yenisiniz galiba demek isterdim , s.n perhaps gezenbilir gerçektende hem kullanımı çok kolay hemde çok bilgili vede eğlenceli seveceğinizi umuyor başarılar diliyorum.
not: hemen gezmenin kısa yollarını öğrenirseniz çok bilgi ve beceri sahibi olabilirsiniz şimdi buradan kısa yolların hepsini tarif etmem zor , kurcalayın göreceksiniz bir gün gelecek bu mesajıma güleceksiniz sanki ekinoks öyle değilmiydi ilk geldiği günü bugün gibi hatırlıyorum :D :D

:smiley:)YAAA ..ne güzel...ama ben artvinliyim aslen..giresunda ikinci memleket oldu tabi artık..

:smiley:))))))yani diyorsunuz ki önce sitede gezmeyi öğren,sonra da dağlarda?:smiley:)))))))))))sözünüzü seve seve dinleyeceğim...Enişte..:smiley:)

bakıyorumda maşallah hala aynı soruu sizi meşkul edıyor nasılda yokluğum belli oluyorrr ;D ;D ;D

İl bulundu ama ilin içindeki yapı hala esrarını koruyor soru bayanlardan (temel ile dursundan) :D :D gelince sohbette bol oluyor doğal olarak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR