Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,210

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

ili bulduktan sonra içindekileri bilmek zorunluluğu varmı ki :'(
gerçi bilgi açısından çok iyi ama !!!

s.n pşhka bu arada biz yine alışverişe gidiyoz akşama grşz inş.

seyyah-34' Alıntı:
ili bulduktan sonra içindekileri bilmek zorunluluğu varmı ki :'(
gerçi bilgi açısından çok iyi ama !!!

s.n pşhka bu arada biz yine alışverişe gidiyoz akşama grşz inş.

evet bu binanın ne binası olduğunu bilmelisiniz
istiyorum :smiley:

yol' Alıntı:
Burası Neresi?

_DSC2249.jpg
hiç ipucu yok mu:((
dünyanın heryerinde taxiler sarı olmasa belki bu,bir ipucu olkurdu ama üzgünüm:smiley:)

almanya dan olabilir diye düşünmeye başladım binanın mimarisinden dolayı..

peşehodka' Alıntı:
zaten Urfayı bildiler
sadece Urfadaki ne binası olduğunu bulacaksınız :smiley:

ben ''yol''adlı kullanıcının taxili resmine yorum yaptım:smiley:)başk bir resimden mi bahsediyorsunuz siz?o resim urfaya ait olmaz bence..hatlar karıştı sanırım:smiley:)

perhaps' Alıntı:
ben ''yol''adlı kullanıcının taxili resmine yorum yaptım:smiley:)başk bir resimden mi bahsediyorsunuz siz?o resim urfaya ait olmaz bence..hatlar karıştı sanırım:smiley:)

anna
ben de resim gözükmüyorr ki :D ben otomtiğe bağlandım konuşuyorum sorumu bilmediler çünkü hala ;D

sorun şu:bana ço kkarışık geliyor burdaki iletiler ve tarihlerin akış sırası..hangi resmi sorduğunuzu iyi anlayamadım ki:(((ben sadece,altta sarı taxili bir resimde ''burası neresi''okuyorum??bir de önceki sayfalardan bir kale ve eski bir resmi bina görüyorum.o mu konu??

Perihan bir karışıklık yok canım :smiley:.

Fatmacım öncelikle hoşgeldin aramıza, ancak sen Sedat Beyin 2006 yılındaki sorusunu alıntı yapmışsın :smiley:. Perihan ın sorusuna cevap arıyoruz şu an.

Kolay gele :smiley:...

:smiley:)teşekkürler sevgili adaşım..evet çok kurcalayınca gördüm zaten o meşhur resmi..ama emin olmak için sorup durdum:smiley:)sorun çözülmüştür o halde ben de tahminlere başlayayım..tabi bu arada yanıt verilmemişse:smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri