Bunun Adı Bir Sevda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUGAY58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,737

Etiketler
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda

Evet Bekir hocam Cengiz bey sıgara olmadı uyarılarınız icin teşekkürler Levent bey rica edip değiştireceğim

Astar macun başladı

IMG_20140123_164303.jpg

IMG_20140123_164444.jpg

Evet buda benim kazmalı usta pardon şimdi yürüyüşü değişmeyen Müdür oldu

Bu arada ilk dolgu macunu ben attım bizim müdür beğenmedi gine iş benim başıma kaldı dedi düzeltme işine girişti

IMG_20140123_170258.jpg

Usta,dan devam pardon yürüyüşü değişmeyen müdür dicek tim

Bu arada müdürümün sayesinde pc kullanımım süper anında cek gönder misali

IMG_20140123_170223.jpg

Tugay ruhsattaki özel amaçlı motokaravan ibaresi var ama trafik radar hizmeti yaparken plaka sorgulamada m1 sınıfı ile n1 sınıfı hız limiti farklıdır.Senin araç kamyonet hız limitinde ayrıca motokaravan yazan polis onu M1 yapması gerekli.sıkıntı yaşarsın.Kolay gelsin.Burası yurdum.Polis arkadaşa bu yazıyı okuyuver yeter.Saygılar.
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK.
“5.1) Motorlu Karavan: En az aşağıdaki ekipmanları kapsayan, yatacak yeri olan özel maksatlı M sınıfı SA kodlu motorlu araçtır.
(i) Koltuklar ve masa,
(ii) Koltuklardan dönüştürülebilecek uyku yatağı,
(iii) Yemek pişirme imkânları,
(iv) Depolama/Saklama imkânları.
Bu ekipmanlar oturma bölümüne sabit olarak monte edilir; ancak masa kolayca çıkarılabilecek şekilde tasarlanabilir.

İstanbul'da da, 1.boğaziçi köprüsünden N1 yazanlar geçemiyor, sadece M veya M1 yazanlar geçebiliyor..

TUGAY58' Alıntı:
Evet Bekir hocam Cengiz bey sıgara olmadı uyarılarınız icin teşekkürler Levent bey rica edip değiştireceğim

Astar macun başladı
Tugay,lütfen bu banyo teknesinin yapımını adım adım kayıt altına al ve ben önemsiyorum.İvecocıların duası sana yeter.Sevgiler.

Tugay bey ben epeydir yoktum ne kadar güzel işler çıkarmışsınız ellerinize sağlık darısı benim başıma. Bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sonuç ne olacak şimdilik belli değil selamlar. Ayfer Halil ÇETİNER

ta2mzı' Alıntı:
Tugay bey ben epeydir yoktum ne kadar güzel işler çıkarmışsınız ellerinize sağlık darısı benim başıma. Bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sonuç ne olacak şimdilik belli değil selamlar. Ayfer Halil ÇETİNER

karavanınızı kendiniz yapacaksınız size yardımcı olabilirim.
buyrun çayımız içmeye.
kolaylıklar dilerim

Ahmet abi : Ruhsatı değiştirmek,ten yıldım inan sanırım saldım cayıra Allah kayıra misali bıraktım,

Adil abi : Aşama aşama resimlendiriyorum tabiki yayınlayacağım.

Hakan bey : Teşekkürler,
Turan bey : Teşekkürler,
Yücel bey : Teşekürler,
Halil bey : Dileriz herşey gönlünüzce olur,
Sn gez-bil : Sanırım iyi bir örnek olacak gibi gidiyo sizinde fikirleriniz icin teşekkürler
Benim müdür bu aralar işlerden sıkışık resimleri pc atar atmaz yayınlıcam her kese selamlar

Müdürüm ihtiyarlık böyle bişey diyerek işlemi yaptı

Ön yüzeye yapılan dolgu macunundan sonra yapılan kalın zımparasından sonraki hali ardından ince zımparası yapılıp astar atılacak
Bu arada arka yüzeye kalın zımparanın tozu ile macun yapıldı sızdırmazlığa ek önlem alındı

Fotoğraf0131.jpg

Fotoğraf0138.jpg

Fotoğraf0139.jpg

Fotoğraf0140.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR