Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,786
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

yol güzergahında meraklı gözler eşliğinde yürüdüm.

ile27.jpg

fakat uzaktanda olsa gördüğüm manzara için gitmeye değerdi.

ile31.jpg

yaklaştıkça denizi koklamak harikaydı.

ile29.jpg

tepedeki site sakinlerine adresi sorduğumda aşagıdaki güzelliği tarif ettiklerinde daha bir keyifli yürüdüm. hatırlıyorum.

ile33.jpg

Etiketler

yaklaştıkça güzelliği fark ettim.

ile16.jpg

kozanın daha önceden adıma rezarvasyonu sayesinde beni bu odanın beklediğini gördüm.

ile19.jpg

tabii dinlenmeyi bir yana bırakıp tripodumu alarak bu güzel manzaraları resmetmeye koştum.

ile81.jpg

ile49.jpg

ile47.jpg

bu kayalıklara yürüyerek gidilebiliyor. denizle mesafesi yaklaşık 50 mt. ve deniz yüksekliği ancak dize geliyor.

ile92.jpg

ile89.jpg

ile86.jpg

ile87.jpg

kamp yerinin yaklaşık 150 mt. ilerisinde yürüyerek kayalıklara gitme imkanı var. deniz temiz, berrak.

ile97.jpg

ile96.jpg

aslında en güzeli meraklı bakışlara aldırmadan denizin ortasına tripodu koyarak manzaranın resmini çekme lüksünü yaşamaktı.

ile95.jpg

ile94.jpg

çadırlar kurulurken gezenbilir ailesi birbirine yardım etti.

ile107.jpg

ailenin diğer fertlerine son çıkan yenilikler tanıtıldı.

ile110.jpg

ile113.jpg

ailenin ankarada yaşayan fertlerinden emrah ve sibel etkinlikte yerini aldı

ile162.jpg

bazı gezenbilir üyeleride aksaklık yaşanmaması için çaba gösterdi. bazen eğlendirmek için keman çaldı. bazende omlet yaptı.

ile147.jpg

omletlerin sade olmadığını söylemek isterim. diğer katkı malzemelerini hazırlayanlarda tabiki gezenbilirdendi.

ile148.jpg

ben bu geziden öncede sitede diğer arkadaşlarla ismende olsa tanışıyordum. onları cismende tanımak güzeldi. ama bunlardan ikisini ayrıca belirtmek istedim.

ile158.jpg

çadır alayım onlarla ayrıca kampta yapacağım. tabii sözlerini unutmazlarsa. fakat özellikle neriman hanım. gezenbilir=yiyenbilir olduğunun canlı kanıtıdır kanımca. insan kahvaltıdan kalkınca börek yemeye davet edilirmi? sağolsun. (bunu yapılması muhtemel kamp için yatırım olarakta düşünebilirsiniz)

ile153.jpg

Neriman abla ellerine sağlık hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsın gerçekten.Kampınızın fotoğrafçısı Neriman:smiley::smiley:
Bülent'e de teşekkür ediyoruz tabii, köyü tanımış olduk sayende...

Koza'nın tanıtım ve sunum resimleri süper :smiley: koptum...

Sayın abilerim,,, :smiley:,,, bu elinde gördüğünüz ürün :smiley: :smiley:.. fonksiyonları açısından mükemmel bir konfor sunmaktadır...bunu alana..karavan bedava...:smiley:

Yanlız ,Pozlar süper olmuş...tam bir pazalama havası hakim..:smiley:

Offroadpassion' Alıntı:
Koza'nın tanıtım ve sunum resimleri süper :smiley: koptum...

Sayın abilerim,,, :smiley:,,, bu elinde gördüğünüz ürün :smiley: :smiley:.. fonksiyonları açısından mükemmel bir konfor sunmaktadır...bunu alana..karavan bedava...:smiley:

Yanlız ,Pozlar süper olmuş...tam bir pazalama havası hakim..:smiley:

bugun hurriyette yazıyor eger tuvaletleri tamir olmazsa astronotlar geri dönecekmiş
konunun vahameti acısından kozanın parmak bastıgı konu cok önemli :smiley:

ellerinize sağlık... resimler süpermiş ama devamı olmalı... :smiley:
koza allahtan anlatım detaylarını canlı olarak kameraya çekmemişler... resimlerle biraz olsun ayıbımız kapanmış :smiley:

Fatih senin karavanda sabah uyanıp kafayı çıkarttığın resimde güzel , gözler açılmamış :smiley: Mahmuuuur bir eda ile baktıgın resim..:smiley:

yaw sorma, gece sıcaktan uyuyamadım. sabah 5 gibi turladım. sonra içeri girince o ara biraz uyumuşum. tabiki karavandaki ortakçılarıda dışarı atınca ohhhh yayıldım.:smiley:
sonra uyandırdılar ve manzara bu şekilde oluşmuş...

hehehe :smiley: ben bi daha ki sefere çadırımı yanımda getireyim enişte bizi dışarı atıcağa benziyo :(

Olsun abicim,önemli olan kafa dinlemek,huzur, yayılmak ve orada olmaktı. Fazlasıyla yaptık.
Gezi ve kampa gelen herkez mutlu ayrıldı, keyiflerde gıcırdı :smiley:..Seninde keyif yerinde yayılman normaldi ohh iyi yapmışşın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR