Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,792

Etiketler
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Son dakikada işi gücü toparlayıp iyiki gelmişim dedim..
Nefis bir hafta sonu, başarılı bir organizasyon, keyifli bir organizsayondu.

Bu kalabalık ve karışık organizasyon işinin altından başarı ile kalkan Koza'ya kocaman bir alkış...Koza'cım emeklerine sağlık, organizasyon için gerçekten tşkler.

Neriman abla ise yılın fotoğrafçısı ödülüne aday olmayı hak etti..Gece ve offroad boyunca çektigi 2500poz foto ile bir rekora imza attı.:smiley: Resimler ve emegin için tşkler...

Güzel bir fasıl eşliginde yenilen yemek ve ortam keyifli oldu, devamında ise 24:00'dan sonra sahil ateşi başında sohbetler devam etti...Biz biraz abarttıkmı yoksa saatimi unuttuk, ne olduysa :smiley: Mert hoca bir ara saat 04:30 oldu diyince inanamadık :smiley: ??? çadıra giriş saatimiz ise yaklaşık 05:30 gibiydi..Keyifli sohbetler,ateş başı ve sahil, sanırım bu 3 güzel öge bize saati unutturdu.

Pazar günü yapılan Offroad gezisi , Mustafa abinin öncülüğünde Hacıllı "yanlış yazmadıysam" köyünden girerek ulaşılan güzel bir vadi ve dere parkurunda yapıldı. Zaman zaman dere geçişleri ve kayaların arasında ,üzerinden engellerin aşılması gereken parkur çok keyifliydi, araç kontrolü ve kıvrak manerralar gereken bu parkurda tüm arkadaşlar geregini yaptılar, sorunsuz bir Offroad gezisi oldu.
Bu gezi içinde Mustafa abi ve katılan arkadaşlara tşkler.Bu gezide Neriman ablamızın böreklerinin ayrı bir yeri vardır :smiley: belirtmeden geçmeyelim..

Sonuç :smiley: Güzel bir hafta sonu geçirdik, yardımlaşma, paylaşım, toplu ve kayifli organizasyon örneği bence yeteri kadar oluştu, katılan ve organize edenlere içten tşkler.

Hakan Irıklı

Asıl ben teşekkür ederim benim için büyük bir keyifti
yanlız buz gibi derenin içinde resimlerinizi çekeceğim derken üşütmüşüm :smiley:

Arkadaşlar merak etmeyin hiçbir ayrıntıyı kaçırmadım

NERDE KALMIŞTIK

100_1923-1.jpg

100_1924.jpg

100_1925.jpg

100_1926.jpg

100_1927.jpg

100_1928.jpg

100_1930.jpg

100_1931.jpg

100_1933.jpg

100_1934.jpg

100_1936.jpg

100_1937.jpg

100_1938.jpg

100_1940.jpg

100_1941.jpg

100_1942.jpg

arkadaşlar ben öncü gurup olarak sabahtan yola çıktım. benim için varış bile oldukça doyurucu oldu.
etkinliğe katılan arkadaşlar zaten biliyor ama sitemizi ziyaret eden arkadaşlara da nereye gittiğimizi anlatmak gerekir diye düşündüm.

otobüste yanımda yol arkadaşım şansıma akçekese köyünden idi. köy hakkında ilk bilgiyi yolda almaya başladım.
akçekese köyünden önceki köy kabakoz köyü köyün girişinde büyük bir anıt çınar ağacı var. dediğine göre tam yaşı bilinmiyormuş. ve bir kaç yıl önce ağaca yıldırım düşmüş ama hala sapasağlam ayakta.

ilekabakozky.jpg

kabaköz köyüde yeşillikler içinde ve hala bozulmamış şirin bir köy.

ilekabakozky1.jpg

akçekese'ye intibak edince ilk işim köy kahvesinde çay içip yöre hakkında bilgi almak oldu.

ileakekeseky.jpg

köyün yaşayanlarının büyük çoğunluğu emekli imiş. bir çoğuda balıkçılıktan emekli. devasa uzun yol gemilerinden emekli olanlar çoğunluktaymış. kimdenmi öğrendim. köy sakinlerinden süleyman dayıdan

ilesleymanday.jpg

ilesleymanday1.jpg

köyü tanımak için gezdim işte akçekeseden bir kaç kare

ileakekeseky1.jpg

ileakekeseky2.jpg

ileakekeseky3.jpg

ileakekeseky7.jpg

bildiğim kadarıyla japonyada narçiçekleri açtığında büyük bir festival düzenleniyor. köyde çiçek açan narçiçeklerini görünce aklıma geldi.

ileakekeseky6.jpg

haliyle tabanvay yürümek yorucu oluyor. güç toplamak için biraz mola verdim. erik topladım.

ileakekeseky8.jpg

evin güvenlik görevlisi olan köpek hiç ses çıkarmadı. sonradan ögrendiğime göre gezenbilir off road gurubundan yüksellerin eviymiş. tanımış demekki gezenbilirciyi.

ileakekeseky9.jpg

fakat bu arkadaş galiba yeni beni tanımadı.

ile36.jpg

bir egeli olarak pekte aşina olmadığım fındık ağaçlarını da inceledim. ama organizasyonun erken olması (en azından fındık hasatından önce) planlarımı ertelemem gerektiğini düşündürdü.

ile25.jpg

süleyman dayıdanda duyduğum bu yıl kurak gitti sözünün ne kadar gerçek olduğunu bende gözlemledim.

ile30.jpg

tabelayı görmek güzeldi.

ile21.jpg

akçekese köylülerinin misafirperver olduğunu gözlemledim. beklerken yorulmayalım diye koltuk koymuşlar. sağolsunlar.

bu yeşim kampingin tabelası

ile24.jpg

tabelanın sağına bakın.

ile22.jpg

yalanmıymış.

ile23.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR