nesur Çok gezen çok yer.:)) Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 Yer tatvan Web www.mtsturkiye.com 3 Haz 2008 #34 Hani delikanlı kızlar rakı içiyordu elindeki ne)
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 3 Haz 2008 #35 nesur' Alıntı: Hani delikanlı kızlar rakı içiyordu elindeki ne) Genişletmek için tıkla ... o gecenin sonunda cila oluyo kuzen karşma bakimmm
nesur' Alıntı: Hani delikanlı kızlar rakı içiyordu elindeki ne) Genişletmek için tıkla ... o gecenin sonunda cila oluyo kuzen karşma bakimmm
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 3 Haz 2008 #36 nesur' Alıntı: Hani delikanlı kızlar rakı içiyordu elindeki ne) Genişletmek için tıkla ... rakı kaldıda bizmi içmedik
nesur' Alıntı: Hani delikanlı kızlar rakı içiyordu elindeki ne) Genişletmek için tıkla ... rakı kaldıda bizmi içmedik
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 3 Haz 2008 #37 o degilde cok saglamcıymısım bende hee 2 şişe şarabı gasp etmişim 1 ini içiyorum diğerinide kucaklamısım kimseye vermiyorum
o degilde cok saglamcıymısım bende hee 2 şişe şarabı gasp etmişim 1 ini içiyorum diğerinide kucaklamısım kimseye vermiyorum
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 3 Haz 2008 #39 Ne güzel eğlendik ama Dadı damağımda kaldı
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 3 Haz 2008 #40 koza' Alıntı: rakı kaldıda bizmi içmedik Genişletmek için tıkla ... heheee bu laf bizim masanın delikanlılarına galiba
koza' Alıntı: rakı kaldıda bizmi içmedik Genişletmek için tıkla ... heheee bu laf bizim masanın delikanlılarına galiba
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 3 Haz 2008 #41 Faruk sanki biraz çakır keyif olmuş ;D
Neriman-Mustafa Kamp III Mesajlar 540 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 3 Haz 2008 #42 Herkes iyiy di !!!!
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 3 Haz 2008 #45 Jeep34' Alıntı: Faruk sanki biraz çakır keyif olmuş ;D Genişletmek için tıkla ... kim olmadı ki
Neriman-Mustafa Kamp III Mesajlar 540 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 3 Haz 2008 #46 Erhan abi sizde fena değildiniz ?