Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,784

Etiketler
Katılan herkese sonsuz teşekkürler :smiley:
Herkes inanılmaz uyumluydu...
Ben bu gezide anladım ki; biz gerçekten aile olmuşuz :smiley:
Çadırlar kurulurken yardımlaşılması,eksiği olanların eksiğini gidermek için çabalamalar,herkesin birbirine gösterdiği nezaket,hoşgörü ve samimiyet gerçektende dikkatten kaçmıyordu...

Bunu neden yazıyorum? çünküüüü
Bizim dışımızda bir grup daha vardı ve gece ateş başında sohbet ederken bizim nasıl toplandığımızı ve gezenbiliri duyunca inanamadılar.Bu kadar insan internet üzerinden tanışıp buluştunuz ve sanki 40 yıldır birbirinizi tanıyor gibisiniz.Yarın hemen bizde üye olmak istiyoruz dediler :smiley:

Umarım bu hoşgörü,saygı ve sevgi hiç eksilmez :smiley:

ÖNEMLİDİR!!!
Etkinliğe katılan ve TC kimlik numarasını vermeyen arkadaşların acil olarak özelden bana mesaj atarak bildirmesini rica ediyorum.....

Çok teşekkürler Koza, emeğine sağlık. Çok keyifli bir etkinlikti gerçekten, çok eğlendik. Yorgunum ama değdi doğrusu. Sedat'a da ayrıca teşekkürler, bizi ağırlamak için elinden geleni yaptı. Mert'e çok teşekkürler, ilk defa LR Disco kullandım. :smiley: Kısacası herkese çok teşekkürler, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle...

buraya geri döndüğümüzü ve şu an çalıştığımı inkar etmiş durumdayım...

hayırrr hala oradayızzzz :smiley:

Önce Kozama sonra herkese teşekkürler...

Herşey inanılmaz pozitifti. Sanırım insanların pozitifliği aktiviteye de yansıdı ve herşey sorunsuz ve çok keyifli geçti.

Herkese teşekkürler.

Arkadaşlar

ufak ufak fotoğrafları eklemeye başlasanız diyorum ;)
gelemeyen arkadaşlara nispet yapalım dimi ya :D :D :D

Merhaba, yeni üye oldum, geziye katılamadım sanırım çok şey kaçırdım, fotolarınızı merakla bekliyorum..iyi akşamlar hepinize..

Kaçarmı hiç Nesur... Sana, Neriman ve Fatih'e fotoğraflar için teşekkür, ellerinize sağlık.
Varsa, devamlarını bekliyoruz...

kuzen izninle bir kaç fotonu ekliyorum :smiley:

DSC_0088.jpg

delikanlı kızlar rakı içer :smiley:

DSC_0094-1.jpg

DSC_0146.jpg

DSC_0147.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR