Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,791
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

BamBina' Alıntı:
Korkak Sedat ;D

Ama, sevindirdin beni :D

ARKANDAYIM SEDAT HOCAM ;) BERABER ÜSTESİNDEN GELİRİZ... :D

Etiketler

koza' Alıntı:
Restaurant oturum olarak 50-60 kişiyi rahat rahat alır Mustafa abi... Rezervasyonu önceden yaptırınca sorun olmaz.

Tamam... Sen genede dikkatli ol!...
Bu ekiple ben, yiyecek konusunda, "kafa sayısı X 2 hatta 3" gibi bir hesap yapmak gerek gibi düşünüyorum... ;) :D :D

Yeme-içme konusu açılmışken... Gece yarısına da bir "çorba" ikramı koyarsın değilmi Koza... ;)

zaten gezenbilir=yiyenbilirden de bu tür mesajlar bekleniyor galiba baksanıza hiç kimse yadırgamıyor. nihayetinde bu tatil gezisi normal olarak hamak varmı?madem sahile yakın denize girebilecekmiyiz? börtü böcek makroları çekebilecekmiyiz diye mesajlajmak gerekir yada en azından normal bir forumda muhabbet bu mecrada döner. ama hatırlıyorumda çanakkale'ye gidiyorduk daha eceabattayız koza bize hitaben otobüsta arkadaşlar araştırdım çanakkalenin peynir tatlısı meşhurmuş dedi. be bunu görev olarak algıladım. sabahın köründe yiyenbilire bunu eceabattan temin ettim. ama koza vermem bunu bana getirdi dedi. unutmayın bu olayı biz daha çanakkale yolunda yaşadık. umarım bu mesajlarımızı restoran sahibi de okumuyordur.

MK51' Alıntı:
Yeme-içme konusu açılmışken... Gece yarısına da bir "çorba" ikramı koyarsın değilmi Koza... ;)

Çorba işi kolay Mustafa abi ;)
Ellerimle yaparım :smiley:

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
ama hatırlıyorumda çanakkale'ye gidiyorduk daha eceabattayız koza bize hitaben otobüsta arkadaşlar araştırdım çanakkalenin peynir tatlısı meşhurmuş dedi. be bunu görev olarak algıladım. sabahın köründe yiyenbilire bunu eceabattan temin ettim. ama koza vermem bunu bana getirdi dedi.

Okuyanlarda hepsini ben yedim sanacak :smiley:
1 lokma dustu kocaaaa peynir tatlısından :(

yol' Alıntı:
Yazdıklarınınızı okuyanlar bizi çok yiyoruz filan sanacak ;D

Dünyaları yedik daha ne yicez ;D ;D ;D
hatırlarsanız canakkalede 1 restaurantın hepımızı bırden doyuramıyacagından korktugumuz ıcın grubu 2 restauranta bolmustuk ;D ;D ;D

Listenin son hali

Seçenek 1 Bungalow konaklamalı

01- Koza Yardımcı (koza) +1 misafir
02- Funda Erhan (funda) +1
03- Berk Saraç (berksito)
04- Nilsun Şahin (nilsun)
05- Serdar Tanrıverdi (Sharingan)
06- Ümit Tuncer (umit.tuncer)
07- Bülent Dağdeviren (behicefe) + 1
08- Ercan Akgül
09- Pınar Karaçar (pınarkaracar)
10- Sevtap Dilek Çimen (SDC) + 1
11- Suat Kabal (suatkabal) + 1
12- Sekan Duran(sduran) + 1
13- Gökhan İnal (ufo) + 1
14- Abdullah Bilge + 1
15- Feride Usta (feride)
16- Derya Bayrak (aura)
17- Emel Ayoz
18- Aslı Yılmaz
19- Faruk BEDİR (frkbdr)
20- Nuran Sucuğ (pınarkaracar)
21- BamBina

BUNGALOWLARDAKİ KONTENJAN DOLMUŞTUR...İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ :smiley:

Seçenek 2 - Çadır konaklamalı

01- Mustafa Kemik (MK51) + 1 veya 2
02- Ferhat Bayrak + 1
03- Mehmet Nesur Karacar(nesur)
04- Ufuk SARNIK (ufuk)
05- Sedat Acıl (yol) + 1
06- Mert Kiğılı (Deep)
07- Koza Yardımcı (koza)
08- Arda Gürayman (ardag) + 1

Seçenek 3 - Akşam fasıl eşliğinde yemek

01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +1
02- Yüksel Uysal (yuysal) +1
03- Murat Çelebi (BolbuzJack)
04- Musa Arıkan (musa zeje 5.2) + 1

ÇADIR VE AKŞAM FASIL ORGANİZASYONUNA KATILIM İÇİN KONTENJAN MEVCUTTUR.....

hıdrellezde bile birbirimizi kaybetmiştik ben aksi yönden geliyordum. mertleri gördüm. o tarafta ne var diye sormadılar. yemek fişi almışlar onunla ilgili soru sordular. hadi biz mimlendik.

koza' Alıntı:
hatırlarsanız canakkalede 1 restaurantın hepımızı bırden doyuramıyacagından korktugumuz ıcın grubu 2 restauranta bolmustuk ;D ;D ;D

öhööm ::smiley:

koza' Alıntı:

Üç restauranttı ama neyseki üçüncüsünü görmemişsin ;D

aslında konuya müdahil olmayacaktım ama ilk gün sabah kahvaltısında bir kaç restorana bölündüğümüzü hatırlatmak istedim. bireysel olanları es geçerek söylüyorum.

Eskişehir Karakaya'ya giderken, gece saat 3'te yolun kenarında ( ayrıca et lokantasının yanında ) mangal yaptık...

Oraya da fotoğraf çekmeye gitmiştik ama, Karakaya'ya varınca ikinci mangalı yaktık...

Hazır yeme içme muhabbeti devam ederken Suat abinin hep ersimlerden gördüğümüz patlıcan salatasınıda tatsak ne güzel olur.Mekan bizimmiş nasılsa :smiley:

soğuk mezeleri self servis tadında birkaç noktaya "bolca" koyarlarsa, pek bir aksaklık olmaz kanaatindeyim ;)

bu arada, akşam yemeğinde menu nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR