mehmetcorak
Yeni Üye
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)
pazar günü katılabilirmiyiz?
pazar günü katılabilirmiyiz?
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:ben seninde bildiğin gibi bu gece de çalışıyorum. biletimi de aldım. sabah saat 8'de biniyorum sana yinede telefon numaramı gönderirim
mehmetcorak' Alıntı:pazar günü katılabilirmiyiz?
ben oraya pazar günü gidecegim asıl yarışlar pazar günü ben saat 10 30 da şileden cıkıp gitmeyi düşünüyorumyol' Alıntı:Bülent abi sabahın 8'inde ne otobüsü bu? Ankara'dan gelecek arkadaşlarla Yeniköy'de kahvaltıya gideceğiz, oradan da Dragon Boat yarışları için Haliç'e geçeriz. Dilersen bizimle gelebilirsin, yer ayarlarız?
Bu arada Korhan, aksilik çıkmaz da gelebilirsen güzel olur
koza' Alıntı:Arkadaşlar
listemiz hemen hemen şekillendi
Duyurunun en başında buluşma yeri olarak İKEA otoparkı demiştik fakat cumartesi günü orası çok kalabalık olacağından iki farklı noktada toplanılacaktır...
Hareket saati 16:00
1- Taksim AKM önü
2 -Kadıköy evlendirme dairesi
Kim hangi noktada katılıyor?
Kimlerin aracı var?
Organizasyonun sorunsuz olabilmesi açısından lütfen hemen bu bilgileri veriniz....
frkbdr' Alıntı:Akşam 5-6 arası yola çıkmayı düşünüyorum ve aracımda yer olucak ..Bu arada çekmeköyden yola çıkıcam..
pınarkaracar' Alıntı:Kaptan biz sana eşlik edelim 2 kişiyiz
Kusura bakmayin arkadaslar; Bakudeyim. Ayrılamadım. Ucak bileti de heba oldu her an cıkabilirim diye erteletmediğimden. Sizlere iyi eglenceler diliyorum. Onumuzdeki hafta sonunda İstanbulda olabılecegım. Görüşmek isterimyol' Alıntı:Bülent abi sabahın 8'inde ne otobüsü bu? Ankara'dan gelecek arkadaşlarla Yeniköy'de kahvaltıya gideceğiz, oradan da Dragon Boat yarışları için Haliç'e geçeriz. Dilersen bizimle gelebilirsin, yer ayarlarız?Bu arada Korhan, aksilik çıkmaz da gelebilirsen güzel olur