Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,785

Etiketler
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
ben seninde bildiğin gibi bu gece de çalışıyorum. biletimi de aldım. sabah saat 8'de biniyorum sana yinede telefon numaramı gönderirim

Bülent abi sabahın 8'inde ne otobüsü bu? Ankara'dan gelecek arkadaşlarla Yeniköy'de kahvaltıya gideceğiz, oradan da Dragon Boat yarışları için Haliç'e geçeriz. Dilersen bizimle gelebilirsin, yer ayarlarız?

Bu arada Korhan, aksilik çıkmaz da gelebilirsen güzel olur :smiley:

yol' Alıntı:
Bülent abi sabahın 8'inde ne otobüsü bu? Ankara'dan gelecek arkadaşlarla Yeniköy'de kahvaltıya gideceğiz, oradan da Dragon Boat yarışları için Haliç'e geçeriz. Dilersen bizimle gelebilirsin, yer ayarlarız?

Bu arada Korhan, aksilik çıkmaz da gelebilirsen güzel olur :smiley:
ben oraya pazar günü gidecegim asıl yarışlar pazar günü ben saat 10 30 da şileden cıkıp gitmeyi düşünüyorum

koza' Alıntı:
Arkadaşlar

listemiz hemen hemen şekillendi
Duyurunun en başında buluşma yeri olarak İKEA otoparkı demiştik fakat cumartesi günü orası çok kalabalık olacağından iki farklı noktada toplanılacaktır...

Hareket saati 16:00

1- Taksim AKM önü
2 -Kadıköy evlendirme dairesi

Kim hangi noktada katılıyor?
Kimlerin aracı var?

Organizasyonun sorunsuz olabilmesi açısından lütfen hemen bu bilgileri veriniz....

erken çıkan arkadaşlarıma selamet ,hala çalışan ben gibilere Allah kurtarsın diyorum :(

mesur beni ararmısın
sami 05325743147

yol' Alıntı:
Bülent abi sabahın 8'inde ne otobüsü bu? Ankara'dan gelecek arkadaşlarla Yeniköy'de kahvaltıya gideceğiz, oradan da Dragon Boat yarışları için Haliç'e geçeriz. Dilersen bizimle gelebilirsin, yer ayarlarız?Bu arada Korhan, aksilik çıkmaz da gelebilirsen güzel olur :smiley:
Kusura bakmayin arkadaslar; Bakudeyim. Ayrılamadım. Ucak bileti de heba oldu her an cıkabilirim diye erteletmediğimden. Sizlere iyi eglenceler diliyorum. Onumuzdeki hafta sonunda İstanbulda olabılecegım. Görüşmek isterim

sagol
koza
eline saglık guzel bir haftasonu idi yoruldun
sami

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR