Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,131
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

off-road culara sorulur cumartesi veya pazar günü gezi tarzında birşeyler düşünülüyormu ? Ben buduruma göre ya maymunla gelicem yada günlük aracımla gelicem..Malum atraksiyon yoksa boşuna oralara kadar kendime eziyet etmek istemiyorum..maymun biraz zorluda o bakımdan..

Etiketler

Faruk sen günlük aracınla gel dostum.Bu havada,heryer takır takır ne on-road nede off-road yapılır. :smiley:

Gençler(!) dolaşır merak etmeyin!... ;) Siz yer, içer, oturursunuz!... :mad:

Listenin Son Hali

Seçenek 1 Bungalow konaklamalı

01- Emrah Bali (focus) + 1
02- Nilsun Şahin (nilsun) (kadıköy-araçsız)
03- Serdar Tanrıverdi (Sharingan)
04- Bülent Dağdeviren (behicefe)
05- Ercan Akgül + 1
06- Pınar Karaçar (pınarkaracar)
07- Sevtap Dilek Çimen (SDC) + 1
08- Birsu Balkaya + 1
09- Sekan Duran(sduran) + 1
10- Gökhan İnal (ufo) + 1
11- Ali Olgun + 1
12- Feride Usta (feride)
13- Emel Ayoz
14- Aslı Yılmaz
15- Nuran Sucuğ (pınarkaracar)
16- Faruk Bedir (frkbdr) + 1
17- Ayla Öncer

BUNGALOWLARDAKİ KONTENJAN DOLMUSTUR...

Seçenek 2 - Çadır konaklamalı

01- Mustafa Kemik (MK51) + 1-2
02- Mehmet Nesur Karacar (nesur)
03- Sedat Acıl (yol) + 1
04- Mert Kiğılı (Deep)
05- Koza Yardımcı (koza)
06- Arda Gürayman (ardag) + 1
07- Erhan Akyıldız (erhanranger) + 1
08- Berk Saraç (berksito)
09- Suat Kabal (suatkabal) + 1
10- Selim Sezen + 1
11- Neriman ve Mustafa (Neriman)
12- Cüneyt Avdan (duman) + 1
13- Burak Gayretli

Seçenek 3 - Akşam fasıl eşliğinde yemek

01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +1
02- Yüksel Uysal (yuysal) +1
03- Musa Arıkan (musa zeje 5.2) + 1
04- Sami Sayın (newbig)
05- Adem Ulukuş (clandraz) + 4

koza daha öncede belirttiğim gibi galiba ben sabahtan gideceğim. yeşim kampingle yaptığım telefon görüşmesi sonucunda edindiğim intibaya göre gezenbiliri değilde kozayı tanıyor dedimya sen liste verdinmi oraya? yada mademki bunlar senin vasıtanla bize yer ayırdı. ben kozanın dayısının oğluyum beni o gönderdi. onlar akşam üstü gelecekler mi diyeyim.?

koza ayrıca senin misafirin olarak görünüyorsak gittiğimde ögle yemeğini ve siz gelmeden önceki aldığım ektra içecekleri senin hesabına mı yazdırayım?

Ben ve misafirim, hem konvoyu yavaşlatmamak hem de günün tamamından faydalanmak için öğlen gibi yola çıkmayı düşünüyoruz.Bununla ilgili Koza Hanıma mesaj göndermiştim ama görmemiş olması ihtimaline karşı tekrar buradan yinelemek istedim.

Belkide hafta sonu konvoy sıkıntısından kurtulmak için Şile^de buluşmak daha mantıklı..Nasıl olsa Şile'yi bilmeyen yoktur..

Jeep34' Alıntı:
Belkide hafta sonu konvoy sıkıntısından kurtulmak için Şile^de buluşmak daha mantıklı..Nasıl olsa Şile'yi bilmeyen yoktur..

Uğur abi

Buluşmayı İstanbulda yapmamızın sebebi aracı olmayan arkadaşları aracı olanların misafir edebilmesi...
Aracı olanların bulusma saatlerinde taksim ve kadıkoyden aracı olmayanları almasını rica ediyorum..
arkadaşlar için zorluk olmasın ;)

frkbdr' Alıntı:
Abi araç hazırmı aldınmı servisten..

Pazartesi..Anlayacağın otomobilleyim :(

Koza o zaman acil 2 yaka için konvoy başı bulmak lazım..bu çok önemli..Ben cumadan gitmeseydim, Kadıköyü alırdım..

Jeep34' Alıntı:
Pazartesi..Anlayacağın otomobilleyim :(

Koza o zaman acil 2 yaka için konvoy başı bulmak lazım..bu çok önemli..Ben cumadan gitmeseydim, Kadıköyü alırdım..

İyiya abi madem off-road yapamıyoruz o zaman bizde drift yaparız seninle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR