Ynt:Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)
Herkeslere selam...
Yoğunluktan vakit bulup bişeyler yazamadım bir türlü...
Kozacım zaten listeye eklemiş sağolsun...
Bu mesajımdan dolayı bizi arabasında misafir edenler bana biraz kızabilirler ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum...
Her gezi de rahatsızlık duyduğum tek konudur bu. Bunca zamandır arabasında misafir edenler itiraz edip durdular bu önerime ama...
Ayrıca araçsız bir kaç arkadaşıma da konuyu açtığımda, aynı düşünceleri paylaştığımızı gördüm.
Ben bunu tüm misafirlere önereceğim.
ARACI OLANLAR OKUMASIN
Arkadaşlarımızın araçlarıyla gittiğimiz gezilerde, bizleri aracına hiç düşünmeden aldıkları için onlara teşekkür ederiz.
Ama bu bir değil, iki değil... Her gezide aynı şeyle karşılaşınca bir müddet sonra rahatsızlık hissi veriyor insana...
Arac sahibi aracın deposunu full benzin/mazot/lpg (artık yakıt türü her ne ise) dolduruyor. Gezi ücreti konusunda herkesten eşit ücretler toplanırken, aracı olan arkadaşlarımız olmayanlardan çok daha fazla para ödeyerek bu geziye katılmış oluyorlar.
Bu yüzden büyük bir haksızlığa uğruyorlar.
Benim önerim, herkesin eşit olması adına:
Rotamız neresi olursa olsun, aracına bindiğimiz arkadaşımıza yakıt ücretlerini kişi başı ücretlere bölüp takdim edelim...
Böylece herkes. geziye eşit şartlarda katılmış olur...
Bu önerimin kimseyi rahatsız etmeyeceğini umut ederek, uygulamaya Şile' ye yapacağımız konaklamalı geziyle başlamayı öneriyorum.
Konuyla ilgili, aracı olan arkadaşların yorum YAPMAMASINI da ayrıca rica ediyorum.
Şile yolunda buluşmak dileğiyle...
Herkese kolay gelsin...
Derya