Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,795
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

:D :D Buna benzer bir mesajı Kurban bayramında Hasan adında arkadaşımdan almıştım..

Kurban kesmediysen üzülme, 3333 e mesaj at Hasan sana kurban olsun :D

Etiketler

geçiyorduk uğradık biralar soğuk mu seçeneği var mı acaba?varsa adres ve iletişim bilgisi paylaşılabilir mi?buluşma saati bize uymuyor da :smiley:

saat onemlı degıl :smiley:
bız o saatı aracı olmayan arkadasları aracı olanlar ıle organıze etmek ıcın belırledık ;)
ama sız dersenızkı bız sonra gelırız basımızın ustunde yerınız var :smiley:
cokta sevınırız :smiley:

adresi veriyorum :smiley:

Yeşim Camping

Şileyi Ağva istikametinde geçtikten 15 km sonra Ağva Sahil Yolu üzerinde Akçakese köyündedir...Köyde kime sorarsanız gösterecektir :smiley:

o zaman bizde geliyoruz çadır kurmaya üşenirsek arabada yatarız... :smiley:

Üşenirseniz biz yardımcı oluruz ;)
55 kişiden 3-5 yardımsever cıkar illaki :D
siz çadırı getirin yinede :smiley:))

sizi çadır secenegine ekleyimmi?
ekliceksem kac kişi? :smiley:

koza şimdilik 2 kişi arabasında yatanlara ekle sen bizi ;D

belki ufak çaplı gece etabı yapmak isteyen olur.çadır kurup yerleşik hayata geçmeyelim ;)

ben burada cay içmiştim
cok güzel bir yer http://www.yesimcamping.com/
fotograf cekmek isteyen denize yüzünüzü verdiginiz zaman 200 metre solda bir ada var onun üstüne cıkabilir cok güzel görüntüler alabilirsiniz
odaları incelemiştim bungola diye hakir gormeyin içi canakkaledeki otelden daha luks bungolaların içince hem klima hem ısıtıcı var
özellikle avrupa yakasında gelecek araçsiz arkadaslar saat 15.15 te kadikoyden alabilirim saat 16 da ikia da oluruz
benim munubus 7-8 kişi alır ama şile dönüşünde ben erken dönebilirim
ufuk veya koza bir geocach kutu hazırla valla bu mekan bence cok iyi bulmak için gelenle bulamasa bile yeşim kampimgde cay içse sizlere tessekkur eder

Buarada fazladan Mat ı olanlar varmı arkadaşlar.
Bende hergezide eksiklerimi burdan kapatmaya çalışıyorum
umarım kusura bakmazsınız sevgili gezgin arkadaşlarım:ppp:smiley:)))

newbig' Alıntı:
ufuk veya koza bir geocach kutu hazırla valla bu mekan bence cok iyi bulmak için gelenle bulamasa bile yeşim kampimgde cay içse sizlere tessekkur eder

Kutularım her daim hazırdır ;)

yaw bu arada denize girilecek değil mi ??? ona göre hazırlıklı gelelim...  ;)

ufuk' Alıntı:
yaw bu arada denize girilecek değil mi ??? ona göre hazırlıklı gelelim... ;)
mayısta karadenize denize girmek bayagı cesaret ister ama fazla kacıranlarrı ayıltmak için harika
ha bu arada
fasılda rakı içililir nasıl içilir aşşagıdaki linkte
http://www.uzmantv.com/rakiya-ne-kadar-su-katilmali
espırisı bir yana bu sahifayı yeni buldun cok guzel konular var
mesela off road yapmasanız veya motobisiklete binmeseniz bile arkadaslarınız konuşurken fransız kalmazsanız boş vaktinde karıştırmak için bilgilendiriçi kısa hoş videolar var
http://www.uzmantv.com/kategoriler
koza 4 kişi yabancı var demiştin sorun yok bilgisayarı götürelim gezenbilire üye yapalım yabancı kalmasın ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR