Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,697

HASAN_5434

Hudoff offroad clup
Yer
İstanbul
bugün saat üçte viaporta üç araç buluşup Ömerlide gölün kenarında iki üç saatlik bir tur atacağız gelen arkadaşları bekleriz :smiley:

Etiketler
Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz

Kareler

image.jpg

image.jpg

Sen bu araci o camurdan nasil kurtardin daha sonrasinda :smiley:))

Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi.

Evet, Bugun gerçekten çok eğlenceli bir gün geçirdik. Kamyonetin limitlerini , nerede ne yapmamız gerektiği özetle olayın esasını biraz öğrendik.

Öncelikle bugününü bize ayıran Hasan abiye ve arkadaşlarına , ve sevgili arkadaşım Tuğberk'e çok teşekkür ederim. Sağolsun hasan abi sayesinde çok güzel bir gezintimiz oldu. Şunu öğrendim ki araziye hakikaten tek araç çıkılmaz. Birde adamlar MTR lastiği boşa icat etmemişler :smiley:

Fotoğraflar birazdan gelecek

Herkese merhaba :smiley:

Degerli arkadasim passatcan'in sag koltugunda katildigim 2-3saatlik aktivitemiz oldukca eglenceli gecti :smiley:

Hasan abiyle tanistik. Camura bulandik, kenarindan gole girdik :smiley:

Battik ciktik cekildik cektik vs guzel bir aktivite oldu :smiley:

Bendeki fotograflar:

vwy0ar.jpg

2gwuo35.jpg

2j3o2za.jpg

2hdyy3l.jpg

ipcuih.jpg

güzel aksiyon.çamura imrendim.hangi bölgeden girdiniz baraj kenarına.koçullu içinden indiğimiz bir yer var.ama su kenarı bu kadar geniş değil.

http://s1258.photobucket.com/user/passatcan/media/20131116_155111_zps0a2790b3.mp4.html

Suzukiyi çektiğimiz video. Birazdan nissan 'ın çekilme videosunuda ekleyeceğim

tyt.fan' Alıntı:
güzel aksiyon.çamura imrendim.hangi bölgeden girdiniz baraj kenarına.koçullu içinden indiğimiz bir yer var.ama su kenarı bu kadar geniş değil.
Kafadan girdik ilk girişten çamur felaket böyle çamur başka yerde görmedim girer girmez aracı hemen kendine çekip batırıyor bidahakine bekleriz ama keyifli bir bölge çamur su bir arada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.