HASAN_5434
Hudoff offroad clup
Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz
....
....
Aynen öyle oldu yemeğe vakit kalmadı batıp çıkmaktan ;D ;Dkız babası' Alıntı:bataklık geziniz baya bi eglenceli çeçmiş her türlü çamura itina ile batmışsınız gün sonunda açmı döndünüz eve
Mangal yoksa o gezi yarım olmuş sayılır. Hatta olmamıştır.HASAN_5434' Alıntı:Aynen öyle oldu yemeğe vakit kalmadı batıp çıkmaktan ;D ;D
kız babası' Alıntı:bataklık geziniz baya bi eglenceli çeçmiş her türlü çamura itina ile batmışsınız gün sonunda açmı döndünüz eve
Bu hafta beraber değildik istisna buda normal şartlarda ayrılmak yok hep beraber batıp çıkacağız inşallah ;Dlynx255' Alıntı:Bataklık Gezileri Düzenlenir, İtina İle Batırılır, Kurtarılır.. BATOFF
Ben çözdüm Hasan Reis'in olayını; Adam tüm haftanın stresini gidip çamura yapıştırıyor. İyide yapıyor.![]()
Abi bizim ev sıkıntı oluyor ufaktan ufaktan. Senede bir oluyor falan diyordum artık onu da yemiyorlar. Birer hafta atlayarak yapsak sanki daha az sıkıntı olacakmış gibi.HASAN_5434' Alıntı:Bu hafta beraber değildik istisna buda normal şartlarda ayrılmak yok hep beraber batıp çıkacağız inşallah ;D
bendede sıkıntı oluyor ama bır yolunu buluyorum artık arada bır cumartesıye kaydırırızlynx255' Alıntı:Abi bizim ev sıkıntı oluyor ufaktan ufaktan. Senede bir oluyor falan diyordum artık onu da yemiyorlar. Birer hafta atlayarak yapsak sanki daha az sıkıntı olacakmış gibi.
Neyse bakalım bu hafta da bir geçsin hayırlısıyla..