Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,687
Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

huseyin43' Alıntı:
hasan abi bakımları bitirip(buji-distiribütör)birde gazcı bi arkadaşa götürüp elindeki elektronik gaz kaçağı bulan bi cihaz var onunla bütün gaz borularını kontrol ettirin küçük kaçaklar olabilir borular yıpranmış olabilir.Karbüratörün hava alma ayarlarınıda kontrol ettirin derim ben saygılar...
Hüseyin doğru onlara baktıracağım. Birde elekrik tesisatı çok dağınık onlara el atacağım. Ayrıca sanıyorum baskı bilyasından ses geliyor belki baskı balatada değişecek. Sonuçta 77 model araç bakıma ihtiyacı var. Hayırlısıyla biyerlerden başlıyacağım. Tabi he şeyin başı para. Bütçem elverdiği sürece gerekenler yapılacak. Selamlar...

Etiketler

Hasan abi, 33. ya da 34. aracın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

GaziAlemdar' Alıntı:
Hasan abi, 33. ya da 34. aracın hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim Allah hepimizi kazadan beladan korusun İnşallah. Zonguldak'a 5 yıl önce bir dodge satmıştım benzinli. Doğa aşıklarına bu kediler yaraşır. Tırmanmak nasip olsun. Selamlar...

Hasan kardeşim,
Arabanı bitirde bende İzmir'e gelince bana bir dağ havası aldırırsın herhalde.Sana türküde söylerim haberin olsun.
Dileğim arabanı kafandaki gibi toplar keyifle kullanırsın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Hasan kardeşim,
Arabanı bitirde bende İzmir'e gelince bana bir dağ havası aldırırsın herhalde.Sana türküde söylerim haberin olsun.
Dileğim arabanı kafandaki gibi toplar keyifle kullanırsın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi sağol ama ben kemençesiz türkü dinlemem haberin ola.. Selamlar...

Kemençem var, çalamasamda çalargibi yaparım hani play peck mi ne diyorlar işte ondan, koruz bir ustanın kasedini bende çalar gibi yaparım,
Vay be rahmetli Şener abiyle onun bölgesinde (Bornova, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça, Aliağa) onun bölgeleriydi o ormanlarda onla ve başka arkadaşalarla çok türkü söyleyip kemençe dinledik.Bu ilçeler kapsamında kalan ormanları inan İzmir'den çok gezdim.
Türkülrle kalın, sağlıkla kalın.

Naturalist61' Alıntı:
Teşekkür ederim Allah hepimizi kazadan beladan korusun İnşallah. Zonguldak'a 5 yıl önce bir dodge satmıştım benzinli. Doğa aşıklarına bu kediler yaraşır. Tırmanmak nasip olsun. Selamlar...
Ruhsata baktım da Zonguldak'a 2009'un 7. ayında satmışsınız benzinli dodge/fargonuzu. Duyduğuma göre 3 yıldır yeni sahibiyle Zonguldak dağları senin Düzce dağları benim tırmanıp duruyormuş.
Selam ve saygı bizden. Sağlıcakla kalın.

GaziAlemdar' Alıntı:
Ruhsata baktım da Zonguldak'a 2009'un 7. ayında satmışsınız benzinli dodge/fargonuzu. Duyduğuma göre 3 yıldır yeni sahibiyle Zonguldak dağları senin Düzce dağları benim tırmanıp duruyormuş.
Selam ve saygı bizden. Sağlıcakla kalın.

Güle güle kullansın kazasız belasız. Tanıyormusun yoksa sana mı sattım üstad...

Naturalist61' Alıntı:
Güle güle kullansın kazasız belasız. Tanıyormusun yoksa sana mı sattım üstad...
Doğrudur üstadım. Sayende 3 yıl önce çıraklığa başladım. Selamlar ve saygılar...

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan korusun güzel günlerde binmek nasip eylesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR