Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fatihzz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,118
Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Merhabalar,
Arkadaşım VX 100 ünüzü gönlünüzce keyifle kullanın.
Kamuda çalışıyorum dikkat çekiyor diyorsunuz, boş verin derse desinler.Acaba 0 km yerli araba satın alanlar sizden az paramı verdiler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Etiketler

Boşverin Allahaşkına milletin ne dediğini... Onlar 2. elden bu kalitede araç almak yerine aynı parayı 0'a aptalca yatıranların serzenişleri. Aracın yakıt ve parçası siz üzmüyorsa başkalarının ne dediğini

sonuçta yaşlı maşlı 100K € üzerinde 0 km si satılan bir araca sahipsiniz.
boş verin...
tadını cıkarın...
;)

Merhabalar Fatihzz öncelikle allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben çok uzun zamandır araç konusunda kararsız kaldım çok araştırdım. Gönlüm hep toyata dan yana WX100 ve 4.0 prado arasında kaldım temiz bir WX100 arama sonuçlarım hep hüsranla sonuçlandı telefonda araçlar hakkında hiçbir problemi yok deniyor. Fakat ekspertiz yaptırdığımızda veya araştırdığımda tahmin edeceğiniz gibi dünya kadar problemi çıkıyor. Aracı biraz kullanıp satmayı düşünüyorum diyorsunuz. Satmayı düşündüğünüzde haber verebilirmisiniz.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaşım VX 100 ünüzü gönlünüzce keyifle kullanın.
Kamuda çalışıyorum dikkat çekiyor diyorsunuz, boş verin derse desinler.Acaba 0 km yerli araba satın alanlar sizden az paramı verdiler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

:smiley: Özel sektörde çalıştığım halde benşmde başıma benzer olay geldi. Aynı dönemde şirkette araç alan bir kaç kişiden birisiydim. Diğer araç alan arkadaşlar belirttiğiniz üzere benden yüksek meblağlar ödeyerek yerli sıfır araç alan arkadaşlardı. Onların araçları ile ilgili hiç bir şey gündeme gelmezken, firma içinde belli üst yönetim kademesi tarafından benim aracı nasıl aldığımın sorgulandığı kulağıma gelmişti :smiley: Can sıkmaya değecek bir durum yok. Siz oralı olmazsanız, insanlar kendi kendine yorum yaptıkları ile kalıyor.

Bağımlılık konusunda yorum yapan arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.

Selamlar...

Fatihzz' Alıntı:
Evet, araç ile ilk uzun yol deneyimi haftasonun yaşadım. Ankara'dan Hatay a gittim. Uzun yolda son derece konforlu, giderken çok sakin gittim. 120 yi gecmedim 100 den düşmedim. Km de 39 kuruş yaktım. Dönerken ise 120 den aşağı düşmedim birazda şehir içi var hatta biraz hız denemesi de yaptım. Ortalama da 45 kurusa geldi. Yani dönüşte de ortalama 50 civarı...

190 km hız da gaz kesiyor. Çift motor klima harika bişey, arka koltugun yatak olması çok iyi, en güzeli de yükseklik, tabi yükseklik aynı zamanda bir handikap... Çünkü annemin boyu 1,5 metre araca bilmemiyor. :smiley:

Yalnız şunu net bir şekilde gördüm ki, kamuda çalışıyorsan bu araca binmeyeceksin...

Bir kaç haftaya kadar muhtemelen satarım... Aracın gösterişli olması tüm çevremde sıkıntı yaratıyor...

aracınız ne durumda şuan satmayı düşünüyormsunuz

satmam lazım...
3 aracım var, bu geldiğinden beri diğerlerine binemez oldum... :smiley:

dostum ben alacak karşılığı 46500tl ye aldım
biraz zarar ederim ama önemli olan aracı beğenmeniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-masrafsiz-land-cruiser-vx100-117049793/detay/

Ynt: Bugün İtibariyle Vx 100 Sahibiyim...

sattım aracı.
ama araçtan inipte yeni sahibi gaza basınca, araba ne kadar güzelmiş dedim.
ilk saatlerden keşke satmasaydım demeye başladım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR