nhcteam
Serdar ÖZMEN
ben off road konusunda çaylak sayılan bir üyeyim.. 4x4 bir duster la bugun gezenbilir üyeleri tecrübeli abilerimiz kardeşlerimzin kum da sürüş tavsiyelerine uyarak ilk defa arabamı kuma soktum.. kuma girmeden önce okuduklarım ve tavsiyeler üzerine daha iyi tutuş için lastik havalarını biraz düşürdük ve 1. vites te 2000-2500 ortalama devirle yol aldık... sonuç olarak Allah a çok şükür batmadan gömülmeden tam 8 kilometrelik (4 km gidiş - 4km geliş) parkuru kazasız belasız tamaladık ;D ;D durunca kalkması biraz zor oluyor ama gerçekten kumda dans çok zevkli.. yanıma her ihtimale karşı teker genişliğinde ve 50 cm uzunluğunda kestirdiğim 4 parça kalas parçasını da almıştım ama çok şükür kullanmak nasip olmadı.. ilk resimde ön tekerlerin kuma ne kadar gömüldüğünü görürsünüz ama o şartta bile kesinlikle sorun yaşamadık hafif iler geri yaparak 30 saniyeyi bulmadan zorlanmadan çıktık.. gittiğimiz yer sanki kum denizi gibi bir yerdi fotoğraflardan anlamışsınızdır.. denizde sörf yapar gibi kumda sörf yaptık belki tecrübeli ve kuma çamura batıp çıkmış arkadaşlar için pek birşey ifade etmeyebilir yazdıklarım ve fotoğraflar.. "hadi canım bunda ne var biz nerelerden geçtik" diyebilirler.. ama benim gibi bu güne kadar sert toprak yol ve asfalttan inmeyen birisi için çok büyük bir olaydı ve çok heyecanlıydı..
bunlarda fotoğraflar..
herkese silifke/mersinden selamlar sevgiler..
bunlarda fotoğraflar..
herkese silifke/mersinden selamlar sevgiler..