riza_ilkin
Yeni Üye
Ynt: bugün duster ımı kum da denedim
dusterınız hayırlı olsun
dusterınız hayırlı olsun
demokritos' Alıntı:Bugün bende kumda test imkanı buldum aracı, daha önce nissan skystar ile sürekli çıktığım bir kum tepesi vardı, oraya çıkamadım dusterla, ama yarısına kadar rahat çıkıyo, son bölüm epeydir araçla çiğnenmemiş, o yüzden hemen çöküyo Onun haricinde kumsal boyunca hiç zorlanmadı ve manevra yaparken rahattı.
benim için fikir verecek kadar iyi bir deneyim oldu, beklentilerimi karşılayacak bir araç duster, zaten benim ihtiyacım kuş arazilerinde beni yolda bırakmayacak, aynı zamanda uzun yolda yormayacak, ekonomik bir araç, varsın kum tepesine çıkmasın
SERKANEFE' Alıntı:belki doğru lastikle veya yükseltmeyle zorlarsanız çıkar ama ne gerek var, ihtiyacınızı karşılıyorsa ne ala..
demokritos' Alıntı:testin amacı kumsaldaki engebeli araziydi, onu da başarılı olarak geçti, skystar ile çıktığım kum tepesine de 3-4 denemede anca çıkmıştım, kürek vs gerekmişti 275 lastiklerle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-kum-paleti-kumdan-gecis-aluminyum-ba-145-da2231-48125139/detay/?olguncandan' Alıntı:Sayın team, daha önce bu tür bir araç gereci hiç düşünmemiştim. Siz tahta hazırladım deyince, birilerinin bunu daha önceden düşünüp sert plastikten böyle bir şey imal etmiş olabileceğini varsaydım. Var mıdır, nerededir bilmiyorum. Bilen varsa öğrenmekten mutluluk duyarız.
Acaba plastik paspaslar aynı işi görür mü? Aklıma geldi.
Bir de, kumda batma durumlarında portatif bir kürek baya işe yarardı.
demokritos' Alıntı:Bugün bende kumda test imkanı buldum aracı, daha önce nissan skystar ile sürekli çıktığım bir kum tepesi vardı, oraya çıkamadım dusterla, ama yarısına kadar rahat çıkıyo, son bölüm epeydir araçla çiğnenmemiş, o yüzden hemen çöküyo Onun haricinde kumsal boyunca hiç zorlanmadı ve manevra yaparken rahattı.
benim için fikir verecek kadar iyi bir deneyim oldu, beklentilerimi karşılayacak bir araç duster, zaten benim ihtiyacım kuş arazilerinde beni yolda bırakmayacak, aynı zamanda uzun yolda yormayacak, ekonomik bir araç, varsın kum tepesine çıkmasın