Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,466
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

tarık by dün aklımdan geçdiniz size gelecekdim elektrikcide takıldım kaldım sat geç oldu marş otomatiginde bi sorun vardı onu hallettik mimarsinanda yeni sanayide bi mekanık servisi olan arkadaşımın dükkanında yaptık o ahmet arkadaşım bizimle gezilerede katılan yeni üye eski bi arkadaşım arzu ederseniz tanıştırırım sizi kendisi cj ustası deyil ama bi ilk olarak başarılı bi çalışma yaptıgına inanıyorum kendisi ziftleme yapmıyo malesef ama ben hallettim onu araba sökülmüşken senelik iznimide yedi cj anlıycagınız
maliyet olayı parçalar ben aldım gerisi bıraz dost işi oldu komik bi rakam parçalar 300 civarı tuttu

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Hayırlı olsun Yaşar hocam. Geldiğinizde vaktiniz olursa ve haberimiz olabilirse seviniriz.

Uğur Hocam aracın cam tavanı geldiğinde ufak çaplı da olsa dostlarla bir araya gelmeyi istiyorum. Aracın parçası gelince yola çıkmadan buraya yazarım.

Egzoz manifoldu çatlamıştı, söküldü güzelce nikel kaynağı yapıldı ve yerine takıldı.

gectigimiz pazar camel parkurunda yamulan kapıyla camurluk düzeltildi boyandı vincin motoru hala yogun bakımda

Çatlamaya devam edecek :smiley: ya söküp flex taktıracaksınız yada kendinden flex'li olanlar var sıfır takılacak...

Çatlamasını istiyorum zaten, kaynakçı öyle bir para aldıki, hayatta çatlamaz dedi, çatlatıp kafasına atmak iyi olacak ;D Sonra flex ekletirim altına...

;D kaynağın hemen üstünden çatlar yine, bende headers olarak 4.0L'nin kini taktım... takmadan eklettim flexleri... resmini bulabilirsem koyarım...

Hiç bişey yapmadım , hatta uzun zamandır kaputu bile açmadım, bu ara sadece telsizle başım belada, pazargünü su koyverdi TX çalışmadı, içine 10 ytl sıkışmış ustaya onu aldırdık düzeldi. ;D

bugün uzunzamandır canımı sıkan muaine işlemini zoorda olsa hallettim ist tüvtürkle tanışıyor yarından sonra muainesi olmayanlara geçmiş olsun arkadaşlar 2010 kadar rahatım ohh çok mutluyum:smiley:)))

evedilaz' Alıntı:
ist tüvtürkle tanışıyor yarından sonra muainesi olmayanlara geçmiş olsun arkadaşlar

Yarın mı başlıyor ciddi mi? İyi yapmışım o zaman muayenenin bitmesini beklemeyerek hem HR-V hem de XJ.in muayenesini yeni yaptırdım, 2010'a kadar kafam rahat.

bugün saat 12 de muameleci arkadaşımla konuşdum kendisi bugün istanbul genelinde karayolları muaine istasyonlarının son günü oldugunu hatırlattı bana benim muainede 15 inde biticekti zaten hemen yolakoyuldum beylikdüzü muaine istasyonuna duyan herkes orda hazırdı enaz 500 araç vardı
bugün mesai bitimi ile karayolları muaine ist kapanıyo sadece sızdırmazlık raporu veren bölümü açık kalacakmış
tüv türk hayatımızda yarın itibariyle ama inanın herşey çok zor olacak duyduklarımda bi yanlış olur umarım

Bugün wheel spacerlarım geldi, daha takamadım haftasonu Tarsus'a dönünce takacağım. Şimdilik yanımdan ayırmıyorum birtanesi elimde oynuyorum :D mutluyum :D

Son bir hafta içinde yapılanlar

2 Adet ön makas
Ön burçlar
Arka makas
Arka burçlar
Direksiyon amötrisörü
Subap iticekleri
Gaz ayarı
Karbiratör ayarı
Komple elektrik tesisatı
Ön şaft
Ön rotlar
Arka sol amörtisör
2 Adet sparco yarış koltuğu
2 Adet yarış kemeri
Makina yağ değişimi
Performans tipi hava filitresine dönüşüm
Şanzuman yağları
Difransiyel yağları
2 Adet yeni arka aks
2 Adet arka bilya
Sağ cam
Ön cam
Anahtar kontağı
Düğmeler
Göstergeler
Elektrik kesici
Beyin
Ateşleme seramiği
Bobin
8 Adet buji kablosu
Bütün vidaların tek tek kontrolü değişimi sıkılması
Kaporta toparlanması
Kapı pimleri
Full cage kontrolü
Komple temizlik
Yarış tipi su fiskiyesi
Radyatör hortumu
Sol motor kulağı
Şanzuman bağlantıları
İç aksamların toparlanması

...

İnsan üstü çabalarından dolayı Ati jeep Ve Mugo ya teşekkürler !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR