KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D gaz demişken abi bugün elektrikçiye gittim. 15 tlye bir röle taktı artık gazda bazen ilk çalıştırmada değilde gün içinde 3 veya 4. marşta çalışma olayı bitti ilk çevirmede direk çalışıyor şanzıman yağı ve motor yağlarını kontrol ettirdim. her ne kadar ilanı olsada aracı satılmayacakmış gibi bakımlarını yaptırıyorum. ayrıca tmax vinç kılıfı sipariş ettim pazartesi salı burada.
Bora abii aldin masraf binerken masraf satarken masraf nolcak abicim bu haliniz.
Sayenizde ekonomi canli kaliyor. Vatan sizi seviyor.
hala mutlu ve kendinizle barişiksiniz bende onun için sizi seviyorum.
Bora abii aldin masraf binerken masraf satarken masraf nolcak abicim bu haliniz.
Sayenizde ekonomi canli kaliyor. Vatan sizi seviyor.
hala mutlu ve kendinizle barişiksiniz bende onun için sizi seviyorum.
abi bizde vatanı çok seviyoruz offroad hobisiyle uğraşanları seviyoruz, kazıkçı olmayan ustalarıda seviyoruz ;D Tarık aracına o kadar hakimki sanki kendide bir usta olmuş
az önce murat (damast) ile buluşuldu, kapı kolumu aldım ondan son eksiğimde tamamlandı. katalitik konvertör iptali varmış onu ne neyapacağım ek sorunum sanırım o.. TÜVTURK yaktın beni..
az önce murat (damast) ile buluşuldu, kapı kolumu aldım ondan son eksiğimde tamamlandı. katalitik konvertör iptali varmış onu ne neyapacağım ek sorunum sanırım o.. TÜVTURK yaktın beni..