Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 416,127
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Haklisiniz aslinda ya taşiyicida dayanmaz.
Sakin km telini çikarip matkapa falan baglayip çevirmiş olmasinlar. himmm yaparla mi ?

Etiketler

İP ucu ilk resimde arkadaşlar
hararet saati 70 de :smiley:

Yakaladim Tarikk.... seni çakma Laz seniii

RedlinE' Alıntı:
İP ucu ilk resimde arkadaşlar
hararet saati 70 de :smiley:

Yakaladim Tarikk.... seni çakma Laz seniii

mücahit zaten 120 ye çıktığında nerden tek eliyle tutacak direksiyonu chevrolet mi bu.:smiley:):smiley:)

Abi ığdırdan iç anadoluya gelirken yüksek rakımdan aşşağı iniyor sürekli dik ve yokuş aşşağı normal bu km ;D ;D ;D dönüşte çekmek lazım ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
gaz kesmez fren basmaz bora.:smiley:):smiley:):smiley:)

;D gaz demişken abi bugün elektrikçiye gittim. 15 tlye bir röle taktı artık gazda bazen ilk çalıştırmada değilde gün içinde 3 veya 4. marşta çalışma olayı bitti :smiley: ilk çevirmede direk çalışıyor ;) şanzıman yağı ve motor yağlarını kontrol ettirdim. her ne kadar ilanı olsada aracı satılmayacakmış gibi bakımlarını yaptırıyorum. ayrıca tmax vinç kılıfı sipariş ettim pazartesi salı burada.

Bora abii aldin masraf binerken masraf satarken masraf nolcak abicim bu haliniz.
Sayenizde ekonomi canli kaliyor. Vatan sizi seviyor.
hala mutlu ve kendinizle barişiksiniz bende onun için sizi seviyorum.

Tarik sanayidemi acaba biri arasin hemşerimii.

RedlinE' Alıntı:
Bora abii aldin masraf binerken masraf satarken masraf nolcak abicim bu haliniz.
Sayenizde ekonomi canli kaliyor. Vatan sizi seviyor.
hala mutlu ve kendinizle barişiksiniz bende onun için sizi seviyorum.

Tarik sanayidemi acaba biri arasin hemşerimii.

abi bizde vatanı çok seviyoruz :D offroad hobisiyle uğraşanları seviyoruz, kazıkçı olmayan ustalarıda seviyoruz ;D Tarık aracına o kadar hakimki sanki kendide bir usta olmuş :D

bugün olcayto abimin vx80 e gelen kiti taktık , 33 lastiklerle birlikte , sonrada genç irisi kardeşi ile fotograflarını çektik ;D
[attachment=1]

IMG_0180.jpg

Bu gün vitaramın yagını suyunu kontrol ettim Karadeniz turuna yolladım bensiz :smiley:

az önce murat (damast) ile buluşuldu, kapı kolumu aldım ondan :smiley: son eksiğimde tamamlandı. katalitik konvertör iptali varmış onu ne neyapacağım ek sorunum sanırım o.. TÜVTURK yaktın beni..

rumelian' Alıntı:
az önce murat (damast) ile buluşuldu, kapı kolumu aldım ondan :smiley: son eksiğimde tamamlandı. katalitik konvertör iptali varmış onu ne neyapacağım ek sorunum sanırım o.. TÜVTURK yaktın beni..

Bugün bütün gün fronti uğraştim ama yine el freni iyi değill Tüv bakalım nasıl olacak :mad:

damast' Alıntı:
Dün kendime yeni bayramlık ayakkabı baktım ;)

murat senin o lastiği kullanman için ya daha yükselticeksin ya da flanş benzeri bir uygulamaya gireceksin :D

Tüv konusu; Allah büyüktür. olmadı gir muayeneye, geçemezsen bütünleme var :smiley:

Bugün Krank keçesi için sanziman indi,başkı balata değişti,keçe, ön aks körüğü ve rotbaşı değişti

IMG_6603.jpg

IMG_6604.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR