Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,064

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

sis barını değiştirdim 32 lik borudan cam üstüne gelecek sekilde boru egdik egsozcuda boyatıp taktık hoş bir görüntüsü oldu. :smiley:

ozgursenyurt' Alıntı:
Bu gün xj'nin motor kayışını değiştirdim şarz dinomosunun bilyelerini yeniledim
Bujilerini ve buji kablolarını değiştirdim.
Dodiklerini ve tamponların yanlarındaki plastik korumaları boyattım.
Sabah 8:30 dan akşam 20:00 e kadar sanayideydim çoook yoruldum... ;D

Pek isabetli olmuş, gelecek hafta sonu çizeriz ;D sarıalanda yeni boyaları ;D Döndüğümüzde pasta cila yaptırırsın ;D

discovery-V8' Alıntı:
Murat hayrlı olsun, Senin koçero kaç model?

Napcan, Sonunda sende Grand Cherokee almaya düşünmüeye başladın di mi? ;D
Görürsünüz bi gün herkes Toyota veya Cherokee alacak. İngiliz balonu sönecek... ;D

:smiley: pardon :smiley:

Latifedir, Saygılar Yavuz abi...

VARHUB' Alıntı:
Bugün ZJ'min ayakkabıları değişti ;D 225x70x16 BFG'ler çıktı, yerine 245x75x16 COOPER STT'ler takıldı. Mutluyum, başım biraz daha göğe yaklaştı :D ;D ;D ;D ;D

Sırasıyla eskisi, değişim ve yenisi;

100_1388.jpg

100_1389.jpg

100_1390.jpg

100_1391.jpg

100_1392.jpg

Murat abi hayırlı olsun, çok yakışmış. Beyaz yazılar keşke olsaydı ama, her istediğimiz olamıyor işte, maalesef....

Bunları eskit, jantı flanşla veya -1 Et' li jantla dışarı 4cm alalım. O zaman sorunsuzca 31 10.5 16 daha agresif dişli lastik bile kullanılabiliyor.

CRAVE' Alıntı:
sis barını değiştirdim 32 lik borudan cam üstüne gelecek sekilde boru egdik egsozcuda boyatıp taktık hoş bir görüntüsü oldu. :smiley:

Güle güle kullanın, araç ne, foto var mı?

Benim araç kuru direksiyondu bugün rot amortüsörü taktırdım:maliyet işçilik ile beraber 180 Tl..
Biraz önce çamurlu kısa parkura girdim (6 km gibi)sonuç gayet olumlu ;D

xj'mi get ile 2" yükselttim arka makasları kırıkmış onları değiştirdim.
yarın da amortisörlerini uzatıcam içerdeki sallantıyı en aza indirmeye çalışıcam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR