Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,580
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

geçen haftaki gezide kirlenmişti bu gün fırsat bulup yıkattım :smiley:
bir kova ot çıktı aracın altından

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
Balta,kürek,CB telsiz,4 lü sis lambası takımı,2 adet yangın tüpü,lokma takımı,12 wolt çakmak çoğaltıcı zamanla almıştım CJ de dinleniyorlar... :smiley:

Unutmadan birde kavun kokusu aldım yaz başlamadan iştahımız açılsın diye... ;D ;D
hasancgm resım beklıyoruz
ozledık valla cjyı

bende yazıyım on gogusde karbon kaplamasının eksık oldugu yerler vardı onlar tamamlandı. usttekı sıslerın ampullerı kesılmıs hepsı:( onlar degişti. foryo kaplamada bir iki yara vardi o onarildi. Ana unıteye nevıgasvon adapte edıldı. torpudo uzerındekı pulusa ayarlandı. geldiginden beri ilk defa vede duzgun gosterıyor. kutup basimi sokenin vay haline
başkaa ha birde arka discler degişti balatalarla birlikde
son olarakda sag arka cam dugmesı bizim araçlarda hastalıkdır tek begenmedigim yanı camlarin kalkip ınmesi keyfe keder nazlanarak yapıyor bu işi dugme bozukdu degişti 40 tl
bugun cocuklar birde cila atsa varya tatindan yenmez.

aracım servisden geldi,sol rotiller ve iki amortüsör değiştirilmiş 420 lira masraf çıkarttılar..
güzel'de olmuş,sağolasın ercan usta.
bolu as otomotiv'e teşekkürler..

Pazar günü, Aracı öğrenmesi için annem'e teslim etmiştik, yanında ben vardım sağolsun anacığım aracı kalrıdım taşlarından atlattırım arsaya uçurdu :D ben direksiyonu düzeltip el frenini çekene kadar araç uçtu gitti (Yaşım 17 :D) neyse bu gün bakımdan geldi...görünüşte bişey yoktu, teknik inceleme yaptık, kaldırım taşlarını paramparça ettiğimiz için büyük hasar var sanmıştık, sadece sol taraftaki viraj kolu demir lastiği eğilmiş, takım oldukları için orjinal parça çiftli sipariş ettik, aynı gün geldi yaklaşık 1 - 1.5 saat önce takıldı. Aracın başka sorunu yok, sadece ufak sürtmeler olmuş, bundan ayrı aracın klimasının gazı azalmış, işçilik falan derken bize hepsi 150 TL'ye mal oldu...! Şu anda araç iyi, şükrettiğim birçok şey var...! :D

1- İyiki eski aracımız "clio" ile sürmedi annem yoksa araç dağılırdı
2- iyiki arazi aracımız var
3- iyiki BFGoodrick All-Terrain Lastikler Var
4- İyiki Araç 4x4 :D
5- İyiki Difransiyel Kilidi Var :D

Bu kadar raslantı bir arada olmasaydı aracı ordan va vinç çekerdi yada baya uğraşırdık, videoya çekmeyi çok istedim ancak etraftan yardıma gelenler yardım ederken asıl kaza geçiren kişinin geçipte video çekmesi uygun olmazdı :D
aracın sağ ön-arka tekerler yolda, sol ön arka tekerler tarlaya doğru kaldı, ortada da kaldırım taşları vardı işte, ama makas üstünde değildi, teker aralarına taş falan derken çıkardık, tabi 4x4'te yaptık bu olayı, bütün koşu yolu sakinleri sabahın 07:30'unda güne güzel başladı :D aracı kurtardıktan sonra bütün emekciler hep beraber bişeyler içtik :smiley: böylece ciddi bir sorun olmadan bu olayıda atlattık, annemin ilk kazasıydı, bende 17 yşaındayım benimde ilk kazamdı ama heyecan yapmadım :D direksiyondaki ben olsam, ne yalan söyleyeyim aracı bırakıp kaçardım :D babam görmesin diye :D

Saygılar...

Bu aralar CJ misafirim çok...Özellikle minik beyler bu aşka kapılmaya başladı bile...Yeğenimi günlük olarak CJ'ye binmekle olarak motor sesinide duymadan inmiyor...Soruyorum şimdilik anlamıyor büyüsünde biraz..Hiçmi korkmuyorsun sesinden diye daha 1.5 yaşında.. :D CJ nin ruhu çocuklarada ulaştı.. ;D ;D

25220_385158333255_546958255_3775474_8329643_n.jpg

ABS lambası arada yanıyordu abs sensörlerinde pislik olabilir diye bir söktük ki ön taraftakilerde bir tek ben yokum arkadaki zaten yağın içindeydi tertemiz çıktı ama temizlenip yerine takıldıktan sonra arabanın frenler süper oldu. Kapı ayarı yapıldı bu arada bagaj kilit ayarını unutmuşum demek ki sanayide içecek çayımız ya da kahvemiz var :D

Yaw bende garibimin karnını doyurdum ;D ;D

Bu arada sevindim, gaz 1.77'den 1.69'a düşmüş ;D ;D Ankara PO

VARHUB' Alıntı:

Türkiyenin güya gaz depolarının tamamı hatay dörtyolda ama buradaki üçkağıtçılar gazı bize 2.07 ye satıyorlar ankaradayken bir yerden 1.6 nın da altında satın aldım zaten genel ortalama 1.82 idi 25 kuruş resmen her litrede soyuluyoruz. BU arada en ucuz gaz burada 2.10 liraya satılan katkılı gazdan daha fazla km götürüyor öyle dendiği gibi hava falan da basılmıyor yani.

kontak anahtarı içerde kapılarını yüzüme kilitleyince.. :mad:
kelebek camını kırdım ;D ;D ;D ;D
cam siparişi verildi dört gün sanra takılacak inş.

yağmurda başladı şimdi napalıp kendi düşen ağlamazmış ???

VARHUB' Alıntı:

Bentderesinde milangaz 1.62 ;D ;D ;D Bir önceki fiyat 1.65 di ;D ;D ;D

sayokan' Alıntı:
kontak anahtarı içerde kapılarını yüzüme kilitleyince.. :mad:
kelebek camını kırdım ;D ;D ;D ;D
cam siparişi verildi dört gün sanra takılacak inş.

yağmurda başladı şimdi napalıp kendi düşen ağlamazmış ???

Bende tek kontakla geziyordum 3 liraya yedek yaptırdım. Kelebek camı koli bantıyla bantlasaydın ???

Bende tek kontakla geziyordum 3 liraya yedek yaptırdım. Kelebek camı koli bantıyla bantlasaydın ???
[/quote]
;D ;D
aynen öğle bantladım ama yağmur yağarken içerisi biraz ıslandı kurtaramadım. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR