Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Pazar günü, Aracı öğrenmesi için annem'e teslim etmiştik, yanında ben vardım sağolsun anacığım aracı kalrıdım taşlarından atlattırım arsaya uçurdu
ben direksiyonu düzeltip el frenini çekene kadar araç uçtu gitti (Yaşım 17
) neyse bu gün bakımdan geldi...görünüşte bişey yoktu, teknik inceleme yaptık, kaldırım taşlarını paramparça ettiğimiz için büyük hasar var sanmıştık, sadece sol taraftaki viraj kolu demir lastiği eğilmiş, takım oldukları için orjinal parça çiftli sipariş ettik, aynı gün geldi yaklaşık 1 - 1.5 saat önce takıldı. Aracın başka sorunu yok, sadece ufak sürtmeler olmuş, bundan ayrı aracın klimasının gazı azalmış, işçilik falan derken bize hepsi 150 TL'ye mal oldu...! Şu anda araç iyi, şükrettiğim birçok şey var...!
1- İyiki eski aracımız "clio" ile sürmedi annem yoksa araç dağılırdı
2- iyiki arazi aracımız var
3- iyiki BFGoodrick All-Terrain Lastikler Var
4- İyiki Araç 4x4
5- İyiki Difransiyel Kilidi Var
Bu kadar raslantı bir arada olmasaydı aracı ordan va vinç çekerdi yada baya uğraşırdık, videoya çekmeyi çok istedim ancak etraftan yardıma gelenler yardım ederken asıl kaza geçiren kişinin geçipte video çekmesi uygun olmazdı
aracın sağ ön-arka tekerler yolda, sol ön arka tekerler tarlaya doğru kaldı, ortada da kaldırım taşları vardı işte, ama makas üstünde değildi, teker aralarına taş falan derken çıkardık, tabi 4x4'te yaptık bu olayı, bütün koşu yolu sakinleri sabahın 07:30'unda güne güzel başladı
aracı kurtardıktan sonra bütün emekciler hep beraber bişeyler içtik
böylece ciddi bir sorun olmadan bu olayıda atlattık, annemin ilk kazasıydı, bende 17 yşaındayım benimde ilk kazamdı ama heyecan yapmadım
direksiyondaki ben olsam, ne yalan söyleyeyim aracı bırakıp kaçardım
babam görmesin diye
Saygılar...