Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,054
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

peteğiyle beraber komple radyatör ve vites kollarının körüklerini aldım, bu vesileyle buradaki 2000. mesajı da atmış oldum ;) vay be...

Etiketler

Orjinal yaylarını yeniledim, birtpartın süper gaz amortisörlerinden taktırdım, araç 5 cm yükseldi :eek:

umut hayırlı olsun kardeşim :eek:
tepedeki sislerden biri kırılmıştı yerine kaynak ettim
öndeki sis farlarını söküp yenilerini taktım

kokteknik' Alıntı:
akıllı olun bir günde elinizi süremeyin şu arabalara ;D ;D defender Maniaclar

Valla ben uzun zamandır sürmüyordum, dedim ayıp oldu ne zamandır bir gönlünü alalım ;D

cumartesi günü aracımı servise götürdüm ön takım için.
kısmetse salı servise bırakıp eksiklikleri giderilecek..

Ben çarşamba günü GC/ZJ kasa aracımı servise bıraktım (Birlik oto Chraysler Özel Servis Bursa)bugün aldım yedinci gün.
yapılanalar;
1) arka tamponun boyanması 150 tl (klips 6 adet 36 tl tampon için)
2) şanzuman hortumu iki adet yaklaşık biri 40 santim değişti 80 tl
3) şanzuman yağı 30 tl. (şanzuman hortumu değişirken verilen fire)
4) işçilik 60tl.

Toplam:356 tl.
ayrıntılı olaraktan yazdımki bu tür bir işlem yaptıracak arkadaşımız olursa
bilgi olsun.

aksesuar mantığıyla takılmış port bagajı söktüm
xj veya zj port bağajı arıyorum

35 lastik ve kilitten yoğrulan ön diferansiyelimi emekli etme vakti gelmişti. Wagonneer ön dana44 geldi. Ama sol taraftan 4 cm sağ taraftan 15 cm dışa açılıyor lastikler. Dur bakalım nasıl bir işlem yapacağız.

Balta,kürek,CB telsiz,4 lü sis lambası takımı,2 adet yangın tüpü,lokma takımı,12 wolt çakmak çoğaltıcı zamanla almıştım CJ de dinleniyorlar... :smiley:

Unutmadan birde kavun kokusu aldım yaz başlamadan iştahımız açılsın diye... ;D ;D

bu gün aracım servisten çıktı :smiley:
benim delikanlıya söyledim almaya gitti,rötiller,balans gibi bazı eksiklikler giderilmiş.
daha sonra masraf ve işçiliklerini paylaşacağım :smiley:
herkese selam..

Dana44 geldi.. eski dana30 u satıyorum. Önleri disk yapmak isteyenler için kilitli kutu ile birlikte..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53670.new#new

bu da bonus ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53682.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri