Buggy İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,041
Ynt: Buggy İmalatı

yukardaki koltuğu koruma barı yaparak korumaya almazsanız sizi yada orda oturan başka herhangi bir kişinin hayatına mal olabilecek bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz lütfen dikkat edin aracınızın diğer videolarından izlediğim kadarıyla hafif bir denge problemi var gibi .... bunu göz önünde bulundurun saygılar iyi çalışmalar...
:-\ :-\ :-\ :-\

Etiketler

murat067' Alıntı:
yukardaki koltuğu koruma barı yaparak korumaya almazsanız sizi yada orda oturan başka herhangi bir kişinin hayatına mal olabilecek bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz lütfen dikkat edin aracınızın diğer videolarından izlediğim kadarıyla hafif bir denge problemi var gibi .... bunu göz önünde bulundurun saygılar iyi çalışmalar...
:-\ :-\ :-\ :-\

teşekkürler
o koltuğa tehlikeli yollarda kimseyi bindirmem tehlikeli olur doğru.
şu motorun dik rampada yağlama problemi olur mu bu konuda bilgisi olan var mı?

motorun kartelini söküp bakmak gerek eğer yağ pompasının karter tabanına mesafesi sizin en yüksek çıkabileceğiniz eğimde kurtarmıyorsa sorun yaratır ....

murat067' Alıntı:
motorun kartelini söküp bakmak gerek eğer yağ pompasının karter tabanına mesafesi sizin en yüksek çıkabileceğiniz eğimde kurtarmıyorsa sorun yaratır ....

teşekkür ederim
araştırıp öğreneyim bakalım
bu arada motor deutz F4L 912 MAGİRUS MİNİBÜS motoru 73 hp

elinize sağlık, artık gördüğüm kadarı ile sorunsuz çalışıyor, başka geliştirmeler düşünüyormusunuz

buralpdi' Alıntı:
elinize sağlık, artık gördüğüm kadarı ile sorunsuz çalışıyor, başka geliştirmeler düşünüyormusunuz

teşekkürler
şuan düşünmüyorum
maddi olanaklar yetersiz

Sanırım dündü, haberlerde gördüm bu aracı.
Bazı bölgelerde metrelerce kar var. Her kış zorlu koşullarda lastik tekerlekli araçlarla iş yapılmaya çalışılıyor.
Palet kulanan bu ve benzeri araçlar gerekiyor o bölgelere.

Hocamı kutluyorum. Ellerine sağlık.

Gültekin' Alıntı:
Sanırım dündü, haberlerde gördüm bu aracı.
Bazı bölgelerde metrelerce kar var. Her kış zorlu koşullarda lastik tekerlekli araçlarla iş yapılmaya çalışılıyor.
Palet kulanan bu ve benzeri araçlar gerekiyor o bölgelere.

Hocamı kutluyorum. Ellerine sağlık.

teşekkürler arkadaşım .
inşallah faydalı bir işte kullanılır

arkadaşlar selamlar bana birisi ruhsatlı buggy yapan bier varsa söleyebilirmi acil.parayı hazırda tutuyorum yemeden bu işe girişmem lazım :D bana buggy yapıcak plakası ruhsatı olucak .ototmatik vites böle 300 yada 500 cc lik bişi yaptrmayı düşünüyorum.ilgilenen varsa msj atarsa sevinirim :D

dodoflex' Alıntı:
arkadaşlar selamlar bana birisi ruhsatlı buggy yapan bier varsa söleyebilirmi acil.parayı hazırda tutuyorum yemeden bu işe girişmem lazım :D bana buggy yapıcak plakası ruhsatı olucak .ototmatik vites böle 300 yada 500 cc lik bişi yaptrmayı düşünüyorum.ilgilenen varsa msj atarsa sevinirim :D

fourfourart mehmet becce seri olarak üretiyor sanırım.bireysel olarak sağdan soldan parçalarla üretenlerde oldu ama becce bu iş üzerine bir üretim bandı kurmuş diye biliyorum yanılmıyorsam

nerden ulaşabilirim bu ustaya yani eğer yaparsak ciddi bi iş yapıcaz ben bütcemi kısmadan ciddi ciddi bi araç yaptrmayı düşünüyorum.kaportasından motoruna kadar. hazır alsam 15 binlira 300 cc ben binlira fazla verir ustaya yaptrırım onlar kazansın üretsin.en azından türklerinde nasıl araç üretebildiklerini göstermiş oluruz.

dodoflex' Alıntı:
nerden ulaşabilirim bu ustaya yani eğer yaparsak ciddi bi iş yapıcaz ben bütcemi kısmadan ciddi ciddi bi araç yaptrmayı düşünüyorum.kaportasından motoruna kadar. hazır alsam 15 binlira 300 cc ben binlira fazla verir ustaya yaptrırım onlar kazansın üretsin.en azından türklerinde nasıl araç üretebildiklerini göstermiş oluruz.

google da fourfourart mehmet becce olarak aratın.usta dediğiniz adam offroad işinin üstadı azamı.

Bolu'da da bir tane Off Road Buggy yapıldı.
Aşağıdaki Linkler'den inceleyebilirsiniz...
Tüm detayları ile anlattım...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79475.0

http://www.boloff.com/2012/03/13/toyota-bj60dan-off-road-buggy-yapimi/
www .boloff. com /2012/03/13/ toyota-bj60dan-off-road-buggy-yapimi/

şükrü bey selamlar. hala bitmedi mi buggy. merakla bekliyoruz. bir çok üstadınkini izledik gördük.sizinki de bayağı olmuş başlayalı bir sonuç var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR