Buggy İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,027

Etiketler
Ynt: Buggy İmalatı

mergen' Alıntı:
Mücteba Bey,

Size satacak, verecek veya başka herhangi bir şey yapacak elimde parça yoktur. Mümkünse de kendi sayfanızı açmanızı ve yazılarınıza orada devam etmenizi rica ederim.

Selametle

Şükrü K. Mergen

doğrusu da bu olur zaten.

Öneriniz için sağolun ama böyle taraf tutulan, bu kadar çok bilenin bir arada bulunduğu bir foruma ne bir daha girerim, nede sayfa açarım..........

Sonlandırın üyeliğimi lütfen! ve yolladığım mesajları da silin mümkün ise.
Tekrar görüşmemek dileğiyle.

::smiley: ::smiley: enteresan ::smiley: ::smiley:

bilmek ve bildiğini paylaşmak erdemliktir. bize çok bilen lazım zaten güle güle arkadaşım selametle

konuya sadece okuyucu olarak takipçiyim.yapılacak hatta yapılmış ürünün gazlarkenki videosunu beklerken ortam birden asabileşti ama sanırım arkadaş 3 boyutlu ölçekli çizimler gelirse yollarım diyen murat bey e biraz kızgın.ve sanırım tez canlı bi arkadaş olum ordan 16 17 yi ver tarzında bi hız bekliyo forumdan.murat isimli arkadaş beklediği 3 boyutlu bi proje çizimden bahsediyo oda murat bey çizim noldu diyo hay vereceğin çizime diye noktalıyo.bu böceğin fikirden gerçeğe dönmesini üreten arkadaşın sabrıyla bekliyoruz.canavar bir an önce canlansada videolarını izlesek.malik beyin wrangler cup kovaladığı makine gibi bişi olacak gibime geliyo.kolaylıklar diliyorum

tyt.fan' Alıntı:
konuya sadece okuyucu olarak takipçiyim.yapılacak hatta yapılmış ürünün gazlarkenki videosunu beklerken ortam birden asabileşti ama sanırım arkadaş 3 boyutlu ölçekli çizimler gelirse yollarım diyen murat bey e biraz kızgın.ve sanırım tez canlı bi arkadaş olum ordan 16 17 yi ver tarzında bi hız bekliyo forumdan.murat isimli arkadaş beklediği 3 boyutlu bi proje çizimden bahsediyo oda murat bey çizim noldu diyo hay vereceğin çizime diye noktalıyo.bu böceğin fikirden gerçeğe dönmesini üreten arkadaşın sabrıyla bekliyoruz.canavar bir an önce canlansada videolarını izlesek.malik beyin wrangler cup kovaladığı makine gibi bişi olacak gibime geliyo.kolaylıklar diliyorum

aynen katılıyorum size murat bey.Mücteba arkadaşım güle güle git , yolun açık olsun diyeceğim yazdığın mesajdan sonra . Allah yolunu açık işini gücünü bol etsin

başından beri ilgiyle okudum ama son sayfada ortamın gerilmesi sebebiyle inşaallah Şükrü bey projeyi paylaşmaktan vazgeçmez, buggy'in çalışırken ve yürüyen son halini merakla bekliyoruz, kolay gelsin :smiley:

arkadaşlar ben buggy için kremayer dişli direksiyon kutusu arıyorum. site veya firma ismi önerebilirmisiniz?

selam arkadaşlar
paletli aracın son halinin videoları
bazı sorunlar var görüşlerinizi bekliyorum
http://www.youtube.com/user/TrackedLandCrawler?feature=mhum#p/u/1/L1kAFo5_CZ0

http://www.youtube.com/user/TrackedLandCrawler?feature=mhum#p/u/3/R1xHU4MyU3o

son video

http://www.youtube.com/user/TrackedLandCrawler?feature=mhee#p/a/u/0/M7kO6azT3aQ

Yeni videolar

http://www.youtube.com/user/TrackedLandCrawler?feature=mhee#p/u/0/_z_I1nka-iE

http://www.youtube.com/user/TrackedLandCrawler?feature=mhee#p/u/2/-bYwmLv2XS8

Birkaç aydır takip ediyorum. Bu kadar buggy meraklısını görünce benim de proje aşkım debreşti. Benim projem big buggy 4x4. Motor, şanzıman, transfer kutusu, ön arka difler, lastikler, sertlik&yükseklik ayarlı coilover, spor koltuklar vs hepsinin seçimi hazır. İmalat öncesi konsept tasarımı tamamladım gibi bir şey. Muhtemelen mart 2012 gibi proje start alacak ve yaza yetişecek. Türkiye deli bir makinaya kavuşacak inşaallah. Herkese kolay gelsin.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

SON MESAJLAR

SON KONULAR