Buda Almanlarin DEFENDERI 2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceruto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,170
Ynt: Buda Almanlarin DEFENDERI 2

http://www.flickr.com/photos/nb-fotos/4528449590/in/photostream/lightbox/

http://www.flickr.com/photos/nb-fotos/4527817067/in/photostream/

Şöyle yapsak olurmu acaba, deneyelim.

Gördüm Ceyhuncum, sorun yok. Ama tıkladığımızda forumdan çıkıyoruz, belki olmuştur şimdi.

Etiketler

Evet oldu, forumdan çıkmadan girebilirz artık, Taha kopyalayamıyorum demiş onda bir bakalım.

Alın fotoğraflar size.

dddfff.jpg

erte.jpg

Valla büyüksün Serhat Abi ee derler ya eli öpülecek adamsin diye iste öyle oldu bu durum abi

Onuda Ceyhun araştırır artık, ben aracın camında yazan siteye girdim baktım ama bir şey bulamadım.

sertem41' Alıntı:
Onuda Ceyhun araştırır artık, ben aracın camında yazan siteye girdim baktım ama bir şey bulamadım.

Nedemek abi emrin olur aracin camindaki adres lastikci adresi reklam yapmislar

ceruto' Alıntı:
Nedemek abi emrin olur aracin camindaki adres lastikci adresi reklam yapmislar

Ceyhun olurmu hiç öyle emir falan, zaten bakma sen bu deliye, yapamadığı halt kalmadı araca kaşınyor o, bizim ki gibi dökük aracı yok onun. Beğenmez öyle herkesin arabasını. Tutturur şimdi ben de isterim o dodiklerden diye.

Bence o dodikler özel yapımdır diye tahmin ediyorum. Taha kardeşim sende yaptırabilirsin özel dodik, İstabulda var sanıyorum bu işlerle uğraşanalr. Bu örneği göster yapsınlar. Ceyhun tabi oradan fiyat öğrenebilrse emsal teşkil etmiş olur.

sertem41' Alıntı:
Ceyhun olurmu hiç öyle emir falan, zaten bakma sen bu deliye, yapamadığı halt kalmadı araca kaşınyor o, bizim ki gibi dökük aracı yok onun. Beğenmez öyle herkesin arabasını. Tutturur şimdi ben de isterim o dodiklerden diye.

Bence o dodikler özel yapımdır diye tahmin ediyorum. Taha kardeşim sende yaptırabilirsin özel dodik, İstabulda var sanıyorum bu işlerle uğraşanalr. Bu örneği göster yapsınlar. Ceyhun tabi oradan fiyat öğrenebilrse emsal teşkil etmiş olur.

Abi evet hemen biraz baktim cok genisler güzel duruyorlar arkadasta özel yapim oldugunu söyledi burada bir firma var tunning firmasi yani modifiye yapiyorlar. Isterseniz bir sekilde hemen fiyat alabiliriz yani yarin falan

Defender ın dökük olanı olmaz defender defenderdır. Bu dodikler hazır satılıyorda tuzu fazla dedim belki Almanyada ucuzdur.

ceruto' Alıntı:
Abi evet hemen biraz baktim cok genisler güzel duruyorlar arkadasta özel yapim oldugunu söyledi burada bir firma var tunning firmasi yani modifiye yapiyorlar. Isterseniz bir sekilde hemen fiyat alabiliriz yani yarin falan

Taha kardeşim bilir, herhalde bir fiyat almanda sakınca yoktur diye düşüyorum ben.

Taha Bey isterse arastiralim abi fakat belli olmuyor Türkiyedeki bazi parcalar buradan ucuz olabilioyor bazende oradaki pahali olan parcalar burda ucuz olabiliyor. yani bir denge yok ama genelde böyle bu tip özel üretimler burada fiyati yüksek oluyor genelde

ceruto' Alıntı:
Taha Bey isterse arastiralim abi fakat belli olmuyor Türkiyedeki bazi parcalar buradan ucuz olabilioyor bazende oradaki pahali olan parcalar burda ucuz olabiliyor. yani bir denge yok ama genelde böyle bu tip özel üretimler burada fiyati yüksek oluyor genelde

Özellikle benim için araştırma da ,gözüne çarparsa fiyatını sorsan iyi olur ;). Tanıdığın hurdacı yada varsa RN 380 şanzıman sorabilirsen çok iyi olur. Aldığım bir duyuma göre 300-400 tl civarındaymış.

tahaozak' Alıntı:
Özellikle benim için araştırma da ,gözüne çarparsa fiyatını sorsan iyi olur ;). Tanıdığın hurdacı yada varsa RN 380 şanzıman sorabilirsen çok iyi olur. Aldığım bir duyuma göre 300-400 tl civarındaymış.

Selamlar Taha Bey

Ilgilendiginiz dodikler icin bugun birkac yere ugradim.Asagi yukari fiyat olarak arada pek bir fark yok yani üc asagi bes yukari ayni Almanyada sizin dodiklerin satis fiyati 360 euro ile 370 euro arasinda degisiyor. Bunlar normal dodiklerden 5cm daha genis oluyorlarmis.eger ihtiyac varsa yada sizin icin bu fiyat uygunsa tabii bilemiyorum alip hemen gönderebiliriz.Bilginiz olmasi acisindan size bunlarin satisini yapan bir siteninde linkini ekliyorum.Bu arada Türkiyedeki fiyatini da siz biliyorsaniz yazabilirmisiniz bilgimiz olmasi acisindan saygilarimla

ceyhun
http://www.landyscheune-shop.de/kotflugelverbreiterungen-plus-5-cm-defender.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR