Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 237

makara60

Zirve
Gezenbilir sitesine ne oldu? Bir zamanların en popüler gezi sitesine uğrayan yok. Sizce bunun sorumlusu siteyi yönetenler mi? Yoksa bu durum internet ortamında ki doğal bir gelişme mi?

Etiketler
sitesine

facebook gruplar okudu. orada biraz tanışmak kaynaşmak zor olsada , mesela burada bu konu daha önce araştırıldı arama kısmından aratırsan bulabilirsin gibi cevaplar pek fazla olmadıgı için bence insanlar oralarda daha rahatlar. her ne kadar konu kirliliği olsada insan aramadan hazır cevapları okumayı daha çok seviyor. buda forum sitesinde hareketliliği kısıtlıyor dye düşünüyorum.

Gezenbilir sitesine ne oldu? Bir zamanların en popüler gezi sitesine uğrayan yok. Sizce bunun sorumlusu siteyi yönetenler mi? Yoksa bu durum internet ortamında ki doğal bir gelişme mi?

Anlamlı bir baṣlık. Hoṣuma gitti.

Aynı soruyu bazen bende kendime soruyorum.

Gezenbiliri sıkça, aktif bir üyesi olduğum Alman Karavan Forumla karṣılaṣtırırım.

Her iki forumun üye sayısı birbirine yakın. Gezenbilirin üye sayısı 11 bin daha fazla.

Örneğin son 24 saatte Alman Karavan Forumu 17026 kiṣi ziyaret emiṣ, bunlardan 1077’si üye. Sayılar son yıllarda azaldı.

Bugün Gezenbilir forumda bulunanların sayısı 1087 kiṣi. Bunlardan sadece 5’i üye.

Forumdaki sakinliğin bir nedeni de yönetim olabilir (yönetimde yalnız değilim, bu cümlede yönetim deyince sadece kendimi kastediyorum).

Forum karavancılara birçok bilgiyi ihtiva etsede, her geçen gün bilgilerin güncelliği azalıyor. Forumları güncel bilgiler yaṣatıyor.

Türkiye‘de karavancılığın güncel durumu bana 90’lı yılların Almanyasını hatırlatıyor. Kurallara uymayan karavancılara belediyeler yasaklar getirmiṣlerdi. Almanya’da belediyeler bir yandan yasak getirirken, karavancılara konaklama yerleri de yaptılar. Almanya’da karavancılığın ve konaklama yerlerinin süratle geliṣmesi, o zamanlar karavancıları etkileyen ekonomik bir sıkıntıda olmadığı için karavanlı geziler azalmadı, süratle çoğaldı. Avrupa ülkeleri arasında vize ve sınır kontrollerinin kalkması bu geliṣmeye daha bir hız kazandırdı.

Eskiden forumlarda bilgi arayan daha çoktu. O zamanlar forumlarda bilgi arayanların çoğunun gezi anılarını anlattığı internet siteleri var.

Almanya’da yollar transporter tipi karavanlarla doldu. Karavanla gezi gittikçe daha yaygınlaṣıyor.

Haziran baṣında Polonya gezime baṣlayacağım. Herzaman olduğu gibi, eṣim Sonja dün gezi rehberleriyle eve geldi. Rehberleri okurken hepimizin bildiği o gezi heyecanı da basladı.

Sizlere de güzel geziler dilerim.

Ben tüm gezilerimi Yoldabirivar sayfamın ardından ilk olarak burada paylaşırım Benim sitede eksik gördüğüm Gezi,kamp,etkinlik,paylaşımı,bilgi alış verişi.Bunlar yerini İhtiyaç sormak için,bir şeyler alıp,satmak için siteye üye olup bildirim geldiklerine siteye girenler.
Lütfen güzel gezilerimizi paylaşalım Bildiklerimizi öğretelim bilmediklerimizin de peşinde olalım
Bilgi paylaştıkça çoğalır

SON KONULAR - FORUM

Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
hubeyt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR