Bu Satılık İlanlarını Kaçırmayın !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,695

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Hepimiz internette gezerken fırsat olabilecek ama işimize yaramayan başkasına faydalı olabilecek ilanlar görüyoruz mekanik vs tarzı fırsat ürünlerini buraya ekleyelim...

GM 454 motor th 400 şanzumanla beraber 4500 ytl (uygun)
http://www.sahibinden.com/454_komple_motorWQQaXQQ11376373WQQpXQQdisplayitem&keyword=motor

1979 CHRYSLER 318 MOTOR 7000 KM. DE 3000ytl (normal)
http://www.sahibinden.com/1979_chrysler_318_motor_7000_km_deWQQaXQQ5069857WQQpXQQdisplayitem&keyword=motor

V 8 DİZEL YENİ TOPLANMIŞ CHEVROLET 5, 2 LİTRE 240 hp 2000ytl (çok uygun)
http://www.sahibinden.com/v_8_dizel_yeni_toplanmis_chevrolet_5_2_litre_arac_veya_tekneWQQaXQQ6011277WQQpXQQdisplayitem&keyword=motor

Etiketler

Ynt: Bu Satılık İlanlarını Kaçırmayın !!!

3 ADET ARAÇ VE MUHTELİF İHTİYAÇ FAZLASI AMBAR MALZEMESİ SATILACAKTIR

Çamlıbel EDAŞ Tokat İl Müdürlüğünden :

Ekonomik Ömrünü Doldurmuş 3 adet araç ve muhtelif ihtiyaç fazlası ambar malzemesi, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihaleden satılacaktır.

1 – İdarenin

a) Adresi : Çamlıbel Edaş Tokat İl Müdürlüğü Gezirlik Mah. Naci Özen Caddesi No:63 TOKAT.

b) Telefon : 0 (356) 2287612 Hat Fax: 0(0356) 2287608

2 – İhale Konusu İşin

EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇLAR

SIRA NO
PLAKASI
MODELİ
MARKASI
CİNSİ
İŞİN SÜRESİ
DURUMU
GEÇİCİ TEMİNAT

(YTL.)

1
60 DU 346
1993
LAND ROVER
4X4 KAMYONET
10 Gün
KULLANILIR
1.046,00

2
60 DU 347
1993
LAND ROVER
4X4 KAMYONET
10 Gün
KULLANILIR
1.046,00

3
60 DR 841
1982
FİAT
PLT. ARAÇ
10 GÜN
KULLANILIR
1690

bence kacırın bu motorlarda fatura yok gıbı gozkuyor
faturasız bır ıse yaramaz

mogzilla' Alıntı:
3 ADET ARAÇ VE MUHTELİF İHTİYAÇ FAZLASI AMBAR MALZEMESİ SATILACAKTIR

Çamlıbel EDAŞ Tokat İl Müdürlüğünden :

Ekonomik Ömrünü Doldurmuş 3 adet araç ve muhtelif ihtiyaç fazlası ambar malzemesi, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihaleden satılacaktır.

1 – İdarenin

a) Adresi : Çamlıbel Edaş Tokat İl Müdürlüğü Gezirlik Mah. Naci Özen Caddesi No:63 TOKAT.

b) Telefon : 0 (356) 2287612 Hat Fax: 0(0356) 2287608

2 – İhale Konusu İşin

EKONOMİK ÖMRÜNÜ DOLDURMUŞ ARAÇLAR

SIRA NO
PLAKASI
MODELİ
MARKASI
CİNSİ
İŞİN SÜRESİ
DURUMU
GEÇİCİ TEMİNAT

(YTL.)

1
60 DU 346
1993
LAND ROVER
4X4 KAMYONET
10 Gün
KULLANILIR
1.046,00

2
60 DU 347
1993
LAND ROVER
4X4 KAMYONET
10 Gün
KULLANILIR
1.046,00

3
60 DR 841
1982
FİAT
PLT. ARAÇ
10 GÜN
KULLANILIR
1690

Arkadaşlar altlarında yazılı olan rakamlar teminat bedelleri. Bu ikinci ihale oluşu. İlkinde kimse almadı. Teminat satılabilecek bedelin %10 nudur. Yani yazan bedeli 10 ile çarpıp KDV ekleyeceksiniz. İki tane defender 110 V8 kapalı kasa ve bir tane platformlu sepetli kamyon İveco.Ben gittim baktım. Araçlar çok temiz. Öyle ki defenderların üzerinde orjinal vinçleri bile mevcut. İlgilenen varsa bana 30 km mesafede yarın resimlerini çekebilirim. Platformlu aracın resmi vardı.

Resimek-0058-2.png

merhaba ben sakaryalıyım burada ceviz dokumak için bu ivecodan arayan var toplam kaça mal olur tahmini ve resimleri detaylı gönderirsen eğer görüştürebilirim fikrinden vaz geçmediyse eğer ihaleye katılır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21602.0
reklamın iyisi kötüsü olmaz :p

sapancalı' Alıntı:
merhaba ben sakaryalıyım burada ceviz dokumak için bu ivecodan arayan var toplam kaça mal olur tahmini ve resimleri detaylı gönderirsen eğer görüştürebilirim fikrinden vaz geçmediyse eğer ihaleye katılır

Platformlu olduğu için biraz pahalı olabilir. kısaca 17 bin + KDV

ceviz işi için bu biraz pahalı yaaa burada ceviz ağaçlarını sopalarla ceviz daldan yere düşürülerek topluyorlar ehh ağaçlarda yüksek olunca üzerlerine çıkmak gerekiyo ama çok emniyetsiz tanıdığım ceviz bahçesi olan kişi bu sepetli arabalardan almayı düşündüğünü söylemişti geçen bu ilandanda haberdar ettim onu 12 - 13 bin verebilecegini ama daha fazlası ni gözünün kesmediğini söylemişti ben bi tekrar konuşayım bakalım ne olacak

araçlar satıldımı yoksa hala duruyormu defenderlerle ilğileniyorum bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

göktuğ kardeş araçların resmi varmı sende varsa ekleyebilirmisin araçların kilometreleri fazlaymiş ama temizlermiş söylediklerine göre iki adet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR