Motokaravan Forum neresi acaba diye düşündüm Hüseyin bey ama Mesut Bey'in yıllar önce bedava sunucular üzerindeki forumunu kast ettiğinizi sonradan anladım. Güncel olmayan bu forumun adresini bile hatırlamıyorum.Ama, kafama takılan, açıklanması gereken bir nokta var
Aynı konuda, üyelerini bigilendirmeye, daha büyümeye çalıṣan iki forum var. Gezenbilir ve Motokaravan Forum.
Karavancılık konusunda bir kaç forumun aktif olmasının karavancılık için faydalı olacağı düṣüncesindeyim.
Ama bu forumlardan birisinin sahibi, kendi forumunun böyle çabalara daha çok ihtiyacı varken neden diğer forumu daha atraktif yapmaya gayret eder? Bu sık raslanan bir durum değil.
Gezenbilirin para kazanması için genelde pc den girip, reklamlara tıkladığım çok olmuştur.
Ayrıca hem @YOL, hem @Doğrucu Davut hem de sizi hep samimi bulurum ve beyanlarınıza acaba demeden sonuna dek inanırım.
Birden beğenilerin artması spam mı yoksa forumu canlandrma amaçlı mı yapıldı henüz bilmiyorum. Forumu canlandırma amaçlı ise daha akılcı yollar bulunmalı diye düşünüyorum.